Emulatör Önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile oynuyorum genellikle dostlar tencent gaming çok fazla drop ve fps düşmesi veriyor bilgisayarımda gayet iyi düzeyde. Hangi emulatör daha rahat oynatır bir fikriniz var mı ?
Post automatically merged:

Konu sanırım pubg mobile genel tarştışma bölümüne açılması gerekiyordu taşır mısınız ?

Son düzenleme:
hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim. Aynen hile konusunu soracaktım sitedeki hile LDPlayer üzerinden çalışıyor mu ? FPS kaç mesela onuda sorayım :)
valla ne yalan söyleyeyim ben bu siteyi bir arkadaş sayesinde öğrendim 1 saat önce filan, sırf sana yorum atmak için hesap açtım, ben buradaki ESP/Aimbot hilesini ilk defa görüyorum, benim kullandığım hileler hep gameguardian üzerinden lua scriptlerle, telefonda wallhack bile var, LDPlayer'da wallhack hariç hepsi çalışıyor, buradaki hileyi birazdan deneyecem, ilginç görünüyor, LDPlayer'da kasmadan sürekli 60fps oynuyorum, HDR/Extreme fps de bile, GLTools diye bir uyulama var, o da fps artırmada yardımcı oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben ld player de çalıştıramadım dword hack i bi ayarı mı var ?
az önce denedim, evet çalışmıyor, sanırım sadece Tencent Gaming Buddy tanıyor, belki programın yapımcıları LDPlayer uyumlu da yaparlar, neyse ben daha önce hiç kullanmadım bunu,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hilelerinden başka birşey kullanmam :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
az önce denedim, evet çalışmıyor, sanırım sadece Tencent Gaming Buddy tanıyor, belki programın yapımcıları LDPlayer uyumlu da yaparlar, neyse ben daha önce hiç kullanmadım bunu,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hilelerinden başka birşey kullanmam :)
aynen gameguardian tavsiye eder misin ?

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
cihazında root yoksa gameguardian biraz riskli, emulatörden root yapıp host kullanarak gameguardian'dan hileleri kullanabilirsin, youtube'dan kontrol et, çok hile var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...