Çözüldü Emülatör Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu sorunun en iyi bu konuya yakışacağını düşündüğüm için açtım, sorum şu; Ben hangi emülatörü indirirsem indireyim, ağır bir kasma gerçekleşiyor ve oyun indirmekte sıkıntı yaşıyorum, şuan nox player isimli emülatörü yükledim, google hesap bağlama yerindeyim burada ağır bir kasma var. Bilgisayar sistem özelliklerimden dolayı mı? Nox player'da ayarlamam gereken bir ayar mı var? Bunun bir çözümü var mı? Konuya hakim bir insan yanıt verirse çok güzel olur teşekkürler.

Çözüm
Emülatörler çok iyi bir optimizasyona sahip olmadıkları için böyle çalışmaları gayet normal. Bios üzerinden sanallaştırmayı etkin hale getirin daha iyi olacaktır bu sayede ayrıca çok çok güzel bir sisteminiz yoksa yine çok birşey beklemeyin derim en iyisi gameloop emülatörler arasında. Ayrıca Ezpubg Mobile hilesini kullanıyorsanız oda sadece gameloop desteği mevcuttur.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Emülatörler çok iyi bir optimizasyona sahip olmadıkları için böyle çalışmaları gayet normal. Bios üzerinden sanallaştırmayı etkin hale getirin daha iyi olacaktır bu sayede ayrıca çok çok güzel bir sisteminiz yoksa yine çok birşey beklemeyin derim en iyisi gameloop emülatörler arasında. Ayrıca Ezpubg Mobile hilesini kullanıyorsanız oda sadece gameloop desteği mevcuttur.

Çözüm
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Başka bir oyun için kullanıcam internette oyun için bu emülatörü öneriyordu çok kasarsa dediğin emülatörü denerim tavsiyene uyarım teşekkürler.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gameloop resmi emulatördür bu yüzden onu kullanmak daha mantıklı diğerlerinde ban yeme riski olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bios ayalarından sanallaştırmayı açarsan sorunun büyük ölçüde geçecektir ayrıca emülatör ayarlarından emülatöre ram işlemci gibi şeyleri yüksek vermeyi dene görev yöneticisinden öncelik kısmını yüksek vermeyi de deneyebilirsin aklıma gelen bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...