6 Mar 2020 #1 GGBerkay G Üye Katılım 23 Haz 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI emülatörde pubg falan girince mause hızı çok yavaş onu nasıl ayarlıyacagım?
Çözüm A A alicano 6 Mar 2020 Fare hassasiyetini değiştirmek için Denetim Masası -> Fare -> Gösterge seçeneğine gidebilirsiniz. Oyun içerisindeki fare hassasiyetini değiştirmek için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bölümünde gerekli bilgiler bulunuyor.
Fare hassasiyetini değiştirmek için Denetim Masası -> Fare -> Gösterge seçeneğine gidebilirsiniz. Oyun içerisindeki fare hassasiyetini değiştirmek için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bölümünde gerekli bilgiler bulunuyor.
6 Mar 2020 #2 alicano A Üye Katılım 17 May 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Fare hassasiyetini değiştirmek için Denetim Masası -> Fare -> Gösterge seçeneğine gidebilirsiniz. Oyun içerisindeki fare hassasiyetini değiştirmek için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bölümünde gerekli bilgiler bulunuyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Fare hassasiyetini değiştirmek için Denetim Masası -> Fare -> Gösterge seçeneğine gidebilirsiniz. Oyun içerisindeki fare hassasiyetini değiştirmek için: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bölümünde gerekli bilgiler bulunuyor.
6 Mar 2020 #3 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI hasasıyet ayarlarından kendıne gore ayarlamısın antreman modu gır orda 3x 4x durbun ayarlarını yapabılırsın Oyla 0 Olumsuz oyla
hasasıyet ayarlarından kendıne gore ayarlamısın antreman modu gır orda 3x 4x durbun ayarlarını yapabılırsın
6 Mar 2020 #4 KaraKursun K Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Yaş 53 6 HİZMET YILI ayarlardan hassasiyete gir oradan dürbünsüz ve her dürbün için ayar yap. Erengg nin dediği gibi amtreman modunda denemelerini yap. sonrada biryere not al güncellenme gibi olaylarda ayarlar sıfırlanıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
ayarlardan hassasiyete gir oradan dürbünsüz ve her dürbün için ayar yap. Erengg nin dediği gibi amtreman modunda denemelerini yap. sonrada biryere not al güncellenme gibi olaylarda ayarlar sıfırlanıyor