İnternetim çok yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya

Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın açıcak en doğru yerin burası olduğnu düşündüm gelelim konuya

Türk telekom kullanıyorum internet kotası sınırsız oyun oynarken falan ping 3 k ya kadar çıkıyor netten birkaç vido izleyip uyguladım ama pek işe yaramadı müsteri hizmeti ardağımızda gram yararları olmuyor boş boş konuşuyorlar oyun indiriceğim 39kb la indiriyor buda haftalar alır steamdan gta 5 aldım indirme hızı çok yavaş video falan izlerken de aynı şekilde sizlere sormak istedim napmam gerektiğni.
İnternet servis sağlayıcın ile görüş, mümkünse internete ethernet ile bağlan, sorun belki PC'dedir telefonla ve PC'yle speedtest yapıp gönder buraya.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İnternet servis sağlayıcın ile görüş, mümkünse internete ethernet ile bağlan, sorun belki PC'dedir telefonla ve PC'yle speedtest yapıp g

ping 7​

DOWNLOAD​

9.1
Mbps

JITTER​

1

UPLOAD​

3.8
Mbps

telefon da ise

ping 6 dowload 11.2 jıtter 1 upload 4.1 türktelekomun kendi sitesinden yaptım hız testini

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI

ping 7​

DOWNLOAD​

9.1
Mbps

JITTER​

1

UPLOAD​

3.8
Mbps

telefon da ise

ping 6 dowload 11.2 jıtter 1 upload 4.1 türktelekomun kendi sitesinden yaptım hız testini
Türktelekom destek ekibine ulaş sorununu anlat belli ki Türktelekom kaynaklı bir sorun

Müşteri hizmetleri : 444 1 444

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
değerler çok düşük bu yüzden indirme yaparken çok yavaş indiriyor bu arada paket hızınız ne kadar

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
türk telekomun sana verdiği hız bu ise gerçekten sorun var türk telekom ile iletişime geç sorun olduğunu bildir
bu dostum arıyorum bi şey yaptıkları yokki arıza kaydı alıyorlar gerisi yok tenknik servis balan da yollamıyorlar napıcağımı bilmiyorum ama gene arıcağım teşekür ler yarımdımız için

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu dostum arıyorum bi şey yaptıkları yokki arıza kaydı alıyorlar gerisi yok tenknik servis balan da yollamıyorlar napıcağımı bilmiyorum ama gene arıcağım teşekür ler yarımdımız için
türk telekom çok rezil bir şirket iyi bir şey beklememek gerek

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun umarım taahhütün 3 4 yıllık değildir değiştirebilirsin.
Dostum türktelekomu ara ve modemi güncellemelerini yeni bir port açmalarını talep et. Sorun devam ederse modem kontrolü için eve ekip çağır umarım gelmeleri 1 hafta sürmez sözleşmede 3 gün yazıyor ama yersen artık. Modemi bedava değiştirmek zorundalar sana para kitlemeye kalkarlarsa sözleşmeyi kontrol edeceğini söyle o sıra mağbatları tutuşup tamam beyefendi değiştiriyoruz ayağı falan çekicekler. daha önce başıma geldiği için biliyorum.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kullandığın hatda önemli eğer fiber kullanmıyorsan adsl kullanıcısısı isen işler biraz kesat müşteri hizmetleri pakette sana 50 Megabit net demiştir fakat eline gelen 10 Mbitdir bu sorun altyapıdan kaynaklı olabilir eğer apartmanda oturuyorsan diğer internet hizmeti alan kişilere kaç hız aldığını sor eğer onlar yüksek ise müşteri temsilcilerine ulaşmanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Klasik ttnet bi kaç gün bekle umarım sadece lokasyon ile alakalı bir problemdir ve geçer

Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
dostum benimde başıma gelmişti.Tamamen bina içindeki kablolarda sorun modemi başka bir odaya takmayı dene veyahut elektrikçi çağır genelde internet problemlerinden anlıyorlar.Senin sorununa çözüm bulurlar diye düşünüyorum. Benim bulmuşlardı.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
turknet kullanıyorum tt net fıyatına 2 kat daha fazla net alıyorum hocam

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

reis kablosuz baglanıyorsan 1 . sorun ordadır eyer kabloluysa modemle arasında yakınlıktadır deyilse ya modemin eskidir veyahut alt yapısı yoktur oturdugun mahallede

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

internetin yavasa müşteri hizmetlerini ara aga

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
reis kablosuz baglanıyorsan 1 . sorun ordadır eyer kabloluysa modemle arasında yakınlıktadır deyilse ya modemin eskidir veyahut alt yapısı yoktur oturdugun mahallede
alt yapı var modem yeni türk telekomun kendi modemi kablosuz bağlanıyorum ve arasındaki mesafa gayet iyi 1 metre nerdeyse sadece arada duar var
kullandığın hatda önemli eğer fiber kullanmıyorsan adsl kullanıcısısı isen işler biraz kesat müşteri hizmetleri pakette sana 50 Megabit net demiştir fakat eline gelen 10 Mbitdir bu sorun altyapıdan kaynaklı olabilir eğer apartmanda oturuyorsan diğer internet hizmeti alan kişilere kaç hız aldığını sor eğer onlar yüksek ise müşteri temsilcilerine ulaşmanı öneririm
apatmanda otuyorum knk 20 kişi den 3 4 u kullanıyor onlarda 1 inde var 1 n de yok fiber kullanıyom

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sorun modeminde ya da bilgisayarında

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Türk telekoma öncelikle alt yapını sor, kaça kadar desteklediğini. Sonra internetin ile kıyasla eğer alt yapının desteklediğinden çok altta kalıyorsan müşteri hizmetleri ile sert bir görüşme yap. Sonrasında gerekirse başka internet sağlayıcıları ile görüşüp alt yapın ile ilgili bilgi al ve değiştir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
modem değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...