Emülatörlerde Apk yükleme hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloopa bir apk yüklemek istediğimde genelde şöyle bir hata geliyor, bunun sebebi nedir, nasıl çözebiliriz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    23.4 KB · Görüntüleme: 120
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gameloop yerine bluestacks kullanabilirsin hata vermez diye tahmin ediyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
büyük ithimalle apk bozuk'tur android cihazınızdan bu apk'yı kurup deneyin bakalım hata alıcakmısınız. ( başka web sitesinden indirip denemeyi'de ihmal etmeyin )

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
BlueStacks veya MEmu gibi emülatörleri kullanmanı öneririm ve apk'da da bir sorun olabilir.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Gameloopa bir apk yüklemek istediğimde genelde şöyle bir hata geliyor, bunun sebebi nedir, nasıl çözebiliriz?
Bir uygulama veya dosya kurmak istediğinizde karşınıza çıkan paket ayrıştırma hatasının birden fazla sebebi olabilir. Sizin aldığın paket ayrıştırma hatasının sebebini öğrenmek için aşağıdaki seçenekleri inceleyin. Ve çözüm önerilerini deneyin.

İndirilen uygulamanın cihazınızda yüklü olan Android sürümü ile uyumsuz olması.

İndirilen uygulamanın Android sürümünüz ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için Uygulamanın bilgilerine bakın. Muhakkak uygulamanın bilgileri arasında uyumlu olduğu Android sürüm yazacaktır. Sizin Android sürümünüz uygun değilse hatayı almanız normal. Android sürümünü güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Kurmayı denediğiniz uygulama dosyasının bozuk ya da eksik indirilmiş olması.

Eğer indirme işlemi Google Play Store üzerinden yapıyorsanız tekrar indirmeyi deneyin. Eğer başka bir kaynaktan .apk dosyası indiriyorsanız önce apk dosyasının boyutuna ve telefonunuza indirdiğiniz apk dosyasının boyutuna bakın, eksik indirme yaptıysanız tekrar indirin.İndirdiğiniz dosyanın kendisinin eksik olmasından da kaynaklanabilir.Bu nedenle boyutlar aynı ise, başka bir kaynaktan indirmeyi deneyin.

İndirmek istediğiniz uygulamanın, telefonunuzda çalışan bir uygulamayla çakışması.

Kurmak istediğiniz uygulama çalışan başka bir uygulama ile çakışabilir. Bu ihtimali elemek için arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Uygulamayı kurmayı tekrar deneyin
@damlakoc

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum bu tarz hatalarda genel de dosya'nın içeriği bozuk oluyor sağlam bir yerden indirdiğine emin misin

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloop yerine bluestacks kullanabilirsin hata vermez diye tahmin ediyorum
Pubg Mobile için deniyorum, oda gameloop dışında sıkıntı. Direk ban atıyor.
+
büyük ithimalle apk bozuk'tur android cihazınızdan bu apk'yı kurup deneyin bakalım hata alıcakmısınız. ( başka web sitesinden indirip denemeyi'de ihmal etmeyin )
+
BlueStacks veya MEmu gibi emülatörleri kullanmanı öneririm ve apk'da da bir sorun olabilir.
+
+
Bir uygulama veya dosya kurmak istediğinizde karşınıza çıkan paket ayrıştırma hatasının birden fazla sebebi olabilir. Sizin aldığın paket ayrıştırma hatasının sebebini öğrenmek için aşağıdaki seçenekleri inceleyin. Ve çözüm önerilerini deneyin.

İndirilen uygulamanın cihazınızda yüklü olan Android sürümü ile uyumsuz olması.

İndirilen uygulamanın Android sürümünüz ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için Uygulamanın bilgilerine bakın. Muhakkak uygulamanın bilgileri arasında uyumlu olduğu Android sürüm yazacaktır. Sizin Android sürümünüz uygun değilse hatayı almanız normal. Android sürümünü güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Kurmayı denediğiniz uygulama dosyasının bozuk ya da eksik indirilmiş olması.

Eğer indirme işlemi Google Play Store üzerinden yapıyorsanız tekrar indirmeyi deneyin. Eğer başka bir kaynaktan .apk dosyası indiriyorsanız önce apk dosyasının boyutuna ve telefonunuza indirdiğiniz apk dosyasının boyutuna bakın, eksik indirme yaptıysanız tekrar indirin.İndirdiğiniz dosyanın kendisinin eksik olmasından da kaynaklanabilir.Bu nedenle boyutlar aynı ise, başka bir kaynaktan indirmeyi deneyin.

İndirmek istediğiniz uygulamanın, telefonunuzda çalışan bir uygulamayla çakışması.

Kurmak istediğiniz uygulama çalışan başka bir uygulama ile çakışabilir. Bu ihtimali elemek için arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Uygulamayı kurmayı tekrar deneyin
@damlakoc
Hocam sizin şu distance wall hack apksında alıyorum o hatayı. Öncedende başka apklarda bazen alıyorduk, gameloop emülatör kullanıcıyım. Sİtedenin çoğu zaten memory hilesinden dolayı emülatördür diye tahmin ediyorum.
Dostum bu tarz hatalarda genel de dosya'nın içeriği bozuk oluyor sağlam bir yerden indirdiğine emin misin
Apk bozuk olacağını sanmıyorum arkadaşlar, ilgili konuda pozitif dönüş yapanlar olmuş, onlar telden kurmuşlardır belki.
https://memoryhackers.org/konular/pubgm-2-4-global-wall-hack-distance-64bit.256896/

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynısı bendede var yardım edebilcek varsa enesin banı ztn açıktı#6746

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloop sürümü.
Oyun güncel versiyonda

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 60
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Farklı bir emulatörle deneyebilirmisin mesela Nox emulatorle.

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
emülatörden emülatöre göre degişir gameloop ta mesela istediğini yapamazsın ama diğer emülayorlerde yapabilirsin mesela bluestacks veya smartgaga

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İndirdiğin apk nın en son sürümüne dikkat etmelisin apk da sorun yoksa kullandıgın emülatörü verilerini silip tekrar başlatabilirsin

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ayni sorun bende de var farkli bir dosya yöneticisi kullanınca sorun olmuyor

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
es dosya yöneticisi kullandım ben rahatlıkla yükledi eğer olmazsa normal bilgisayarına indir apk yı sonra bluestacks açıkken üzerine sürükle bırak öylede oluyor
es dosya yöneticisini kullanıyorum bende, yüklemiyor valla. birkaç farklı ayarda yine deneyeceğim bakalım.
https://memoryhackers.org/konular/pubgm-2-4-global-wall-hack-distance-64bit.256896/buradaki uygulamayı kurmaya çalışıyorum,

gameloop dışında emülatörler işime yaramıyor arkadaşlar

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu hatayı bende alıyorum ve çözmümü yok dostum. Dosya bozuk veya senin sisteminde sorun var. Ama %99 indirdiğin dosyanın içeriği bozuk

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloop 64 bitlik versiyonuda denedim, yine ilgili apk yüklenmedi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...