Onaylı Üye
en az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.
yapıyorum zaten 1 boş sayfada 193 mb yiyorOpera GX'in kontrol merkezinden ram kullanımını sınırlandırabilirsin.
çok sağ ol kanka millet bellemiş opera gx opera gx pc eski de değil inetenette cok işim oluyor oyun oynarken arkada açık bırakmak zorunda kalıyorum deneyeceğim kral adamsınHocam en az ram tüketen ve pc'yi en az yoran web tarayıcıları Mozilla Firefox, Microsoft Edge ve Google Chrome'dur.
Özetle açıklamak gerekirse:
Mozilla Firefox ve Microsoft Edge, diğer tarayıcılara kıyasla daha az bellek kullanımı ile bilinirler ve bilgisayar performansını daha az etkilerler. Google Chrome, diğer tarayıcılara göre biraz daha fazla ram kullanabilir, ancak son sürümlerinde daha az bellek kullanımı için iyileştirmeler yapılmıştır.
Çoğu zaman bu tarz yorumlar gereksiz ve konuyla alakası olmuyor yorum kasmak için yazıyorlar senin anlayacağın o yüzden fazla aldırış etme raporla geç hocamçok sağ ol kanka millet bellemiş opera gx opera gx pc eski de değil inetenette cok işim oluyor oyun oynarken arkada açık bırakmak zorunda kalıyorum deneyeceğim kral adamsın
Mozilla kullan hocam, GX diyenlere aldırış etme.den az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.
operaen az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.
vallahi kanka ben edge kullanıyorum gayet iyien az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.
Opera GX kullanmayın. Çoğu kullanıcı zaten teması için tercih ediyor. Firefox veya Brave tercih edin. İkisini de deneyip kararınızı ona göre verebilirsiniz.en az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.