En az kaynak kullanan web browser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam en az ram tüketen ve pc'yi en az yoran web tarayıcıları Mozilla Firefox, Microsoft Edge ve Google Chrome'dur.

Özetle açıklamak gerekirse:
Mozilla Firefox ve Microsoft Edge, diğer tarayıcılara kıyasla daha az bellek kullanımı ile bilinirler ve bilgisayar performansını daha az etkilerler. Google Chrome, diğer tarayıcılara göre biraz daha fazla ram kullanabilir, ancak son sürümlerinde daha az bellek kullanımı için iyileştirmeler yapılmıştır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam en az ram tüketen ve pc'yi en az yoran web tarayıcıları Mozilla Firefox, Microsoft Edge ve Google Chrome'dur.

Özetle açıklamak gerekirse:
Mozilla Firefox ve Microsoft Edge, diğer tarayıcılara kıyasla daha az bellek kullanımı ile bilinirler ve bilgisayar performansını daha az etkilerler. Google Chrome, diğer tarayıcılara göre biraz daha fazla ram kullanabilir, ancak son sürümlerinde daha az bellek kullanımı için iyileştirmeler yapılmıştır.
çok sağ ol kanka millet bellemiş opera gx opera gx pc eski de değil inetenette cok işim oluyor oyun oynarken arkada açık bırakmak zorunda kalıyorum deneyeceğim kral adamsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
çok sağ ol kanka millet bellemiş opera gx opera gx pc eski de değil inetenette cok işim oluyor oyun oynarken arkada açık bırakmak zorunda kalıyorum deneyeceğim kral adamsın
Çoğu zaman bu tarz yorumlar gereksiz ve konuyla alakası olmuyor yorum kasmak için yazıyorlar senin anlayacağın o yüzden fazla aldırış etme raporla geç hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
En az kullanan sırasıyla;
Microsoft Edge
Opera GX
Mozilla Firefox
Brave
Chrome

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
microsoft edgeyi beğeniyorum ben.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Opera Gx'le ayarlamalar yaparak en az kullanımı elde edebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
windows 10 ise işletim sistemin direkt edge kullan arayüzüde güzel akıcı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Safari'nin Windows'a yüklendiği zamanlar Safari'ydi ama şuan Mozilla Firefox'u deneyebilirsin.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Microsoft edgeyi kullanıyorum gayet iyi aynı zamanda az tüketiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en az ram tüketip pc yormayan browser hangisi önerebileceğiniz varsa kullanabilirim opera gx oyun için tasarlanmış falan gibisinden olsa da arkada 1 pencerede bile cok yiyor.
Opera GX kullanmayın. Çoğu kullanıcı zaten teması için tercih ediyor. Firefox veya Brave tercih edin. İkisini de deneyip kararınızı ona göre verebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...