En büyük korkum ve sorunlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Pes edip intihar etmem inanın insan çaresiz kalınca intihar en kolay ve mantıklı kaçış yöntemi olarak geliyor çok çalışıp başarılı olmaktansa pes etmek daha kolay geliyor.Hayatımın böyle kötü devam edeceğimi bilemem rağmen intihar etmemeye çalışacağım en büyük korkum dayanamayıp pes edip intihar etmek.Ya en azından denedim ama başaramadım diyebileyim.En azından hiç denememekten iyidir.

SSizin bu kpnu hakkında görüşleriniz nelerdir sizde bu konuyu düşündünüz mü?

Önceden bahsettiğim gibi intihara yakındım artık pes etmiştim intihar etmek istiyordum fakat hayatta kalıp sakat olarak yaşamak istemiyordum yani bir insanın günü bu kadar mı kötü geçer.Bugün Telefonum çalındı +girdiğim kavgadan dolayı sicilim bozuldu yetmez gibi 4 gün önce monitörümü kırdığım için ailemle aram kötüleşmişti artık ne olucak ben de bilmiyorum artık yorulmuştum pes ettim intihar edicektim ama nasıl yapabilirim diye düşündüm evde tabanca vardı kafama sıkıp gitmek istedim ama aramama rağmen bulamadım çatıdan atlamak istedim sakar kalırım diye korktum.Sonra dışarı çıktım kara kara düşünüyorum ne yapsam diye o arada mahallede sevdiğim bir amca vardı bana selam verdi hatrımı sordu güzel bir öğüt verdi o sırada da caminin orada vaaz veriliyor bende intiharı boşverdim abdest alıp cuma namazını kıldım Ailem daha telefonumun çalındığını bilmiyor inşallah çok kızmazlar kızsalar bile kızgınlıkları geçici olucak.Geçmiş geçmişte kaldı hatalarımdan ders çıkarıp geleceğime odaklanmalıyım şuan tedavi için hastaneden randevu alacağım iyi olduğumu düşünmüyorum en azından mental olarak.Oyun oynayarak dertlerimi unutmaya çalışıyorum o oyun dünyasında kendimi kaybetmek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim daha çok para kazanacağın bir işe gir veya iş yap insanın piskolojisi düzeliyor parasalsa problem

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Son zamanlarda olan mentalim ektedir resmen anlattığın gibi diyorum kendi kendime çok yoruldum artık doldum ya pes edersem ne olacak diye düşünüyorum bende okulu bıraktım yazın çalışıyorum askerlik var bir yandan deli gibi spor yapıyorum ama etrafımda dert ortağım olabilecek bir insan yok resmen sevgisiz yaşım akıp gidiyor ama sonra diyorum ki bu beden bu vücut bana ait ve ben yönetiyorum beyin ben ne istersem onu yapmak zorunda diyerek kendimi motive ediyorum inan bana youtube'a girip motivasyon konuşmaları dinlemek çok iyi geliyor çünkü mentalinin artık böyle şeylere ihtiyacı var tavsiye ederim kesinlikle. ( Motivasyon dediğim fitness tarzı şeyler değil direkt duygulu bir motivasyon konuşması )

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bendede öle olmuştu aanneme birşey olcak korkusuyla anneme birşey olursa bende ölürüm diye düşünmüştüm ama babam zaten vefaat etti annemde giderse iyice yetim öksüz kalacam biz napalım kanka böyle düşünmemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim daha çok para kazanacağın bir işe gir veya iş yap veya ailene destek cık

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam intahar saçmalıktır ne olursa olsun elinden geleni yap her şeyi düzeltirsin zaten gelip geçici dünya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herkes çok kez düşünmüşdür herşeyden kaçıp kurtulmanın kolay yolu nasıl olsa her düşündüğümde de bazı insanları yarı yolda bırakacağım geliyor aklıma ben onları bu kadar düşünürken onlar neden beni düşünüp sormuyolar sorun ben miyim yoksa onlar mı bazen insanlar birine bağlanmaya ihtiyaç duyuyor belki de intihar etmeyi düşünmemizin sebebi dayanacak bir direğimizin olmamasıdır

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sevdiğin biri varsa onun için çok çalışırsın ve intiharı düşünmezsin herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Birkişinin bir lafı var ölmek mi istiyorsun at kendini denize bir süre sonra boğulmamak için çırpınmaya başlamışsın. Sen ölmek istemiyorsun tek istediğin sorumluluklarından kaçmak bu sorumlulukları kabul edip yaşamazsan hayvandan bir farkın olmaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Evet düşündüm ama hiçbir zaman uygulamaya geçirmedim. Arada halen acı çektiğim oluyor ama çok ciddi bir şeyle karşılaşmadım. Nasıl böyle olduğumu soracaksan inan bilmiyorum.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ailen ve sevdiklerin için yaşa ben öyle yapıyorum onun dışında pek de bir anlamı yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pes edip intihar etmem inanın insan çaresiz kalınca intihar en kolay ve mantıklı kaçış yöntemi olarak geliyor çok çalışıp başarılı olmaktansa pes etmek daha kolay geliyor.Hayatımın böyle kötü devam edeceğimi bilemem rağmen intihar etmemeye çalışacağım en büyük korkum dayanamayıp pes edip intihar etmek.Ya en azından denedim ama başaramadım diyebileyim.En azından hiç denememekten iyidir.

SSizin bu kpnu hakkında görüşleriniz nelerdir sizde bu konuyu düşündünüz mü?
Dostum eğer intihara kendini sürüklersen o yoldan şaşmazsın. Bende ergenlik yaşlarımda çok saçma bu tür olayları düşündüm fakat ileri ki yaşlarda hiç bir şey için veya hiç kimse için bunun doğru olmadığı kanısına varıyorsun. 22 yaşındayım ve şuanda kendi mesleğimin işini yapıyorum. Param var huzurum var ailem var arkadaşlarım dostlarım var. Tabi çevren geniş olursa o kadar iyi olur demiyorum fakat elinden geldiğince kendini başka şeylerle oyalayacak işler bul, bilgisayarda oyun oynamak veya surf yapmak ne kadar da can sıkıntını alsa da bu geçicidir. Farklı yerlerde farklı insanlarla biraz olsun arkadaşlık kurabilirsen içinde ki bu sıkıntıyı/derdi çözmüş olursun. Hayatında başarılar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
öldüğün zaman sonsuza kadar ölü kalacaksın şurda yaşayacağımız 50 60 ene sonra herkes rahata eriyor. O yüzden sonsuzluk yaşayacağın bir olayı istemektense oturup o 50 60 seneyi güzelleştirmek daha önemli bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum eğer intihara kendini sürüklersen o yoldan şaşmazsın. Bende ergenlik yaşlarımda çok saçma bu tür olayları düşündüm fakat ileri ki yaşlarda hiç bir şey için veya hiç kimse için bunun doğru olmadığı kanısına varıyorsun. 22 yaşındayım ve şuanda kendi mesleğimin işini yapıyorum. Param var huzurum var ailem var arkadaşlarım dostlarım var. Tabi çevren geniş olursa o kadar iyi olur demiyorum fakat elinden geldiğince kendini başka şeylerle oyalayacak işler bul, bilgisayarda oyun oynamak veya surf yapmak ne kadar da can sıkıntını alsa da bu geçicidir. Farklı yerlerde farklı insanlarla biraz olsun arkadaşlık kurabilirsen içinde ki bu sıkıntıyı/derdi çözmüş olursun. Hayatında başarılar.
deneyeceğim ama başarabilir miyim bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ölmek sahip olduğum en büyük korku, ölüm gibisi yok.

Son düzenleme:
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
intihar kelimesi çok saçma ve kötü bir kelime yani ne gerek var ki etrafında onlarca insan dost ailen varken bu bir çözüm değil. kendini toparla kendine güven

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum aile çok önemli oyuzden girdiğin işler senin için tecrübe olsun ki sonra daha iyi işlere girebilesin ve daha yüksek paralar kazana bilesin artık ulkede dırek yuksek maas çok az önce tecrube ve meslek istiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...