Dostum eğer intihara kendini sürüklersen o yoldan şaşmazsın. Bende ergenlik yaşlarımda çok saçma bu tür olayları düşündüm fakat ileri ki yaşlarda hiç bir şey için veya hiç kimse için bunun doğru olmadığı kanısına varıyorsun. 22 yaşındayım ve şuanda kendi mesleğimin işini yapıyorum. Param var huzurum var ailem var arkadaşlarım dostlarım var. Tabi çevren geniş olursa o kadar iyi olur demiyorum fakat elinden geldiğince kendini başka şeylerle oyalayacak işler bul, bilgisayarda oyun oynamak veya surf yapmak ne kadar da can sıkıntını alsa da bu geçicidir. Farklı yerlerde farklı insanlarla biraz olsun arkadaşlık kurabilirsen içinde ki bu sıkıntıyı/derdi çözmüş olursun. Hayatında başarılar.Pes edip intihar etmem inanın insan çaresiz kalınca intihar en kolay ve mantıklı kaçış yöntemi olarak geliyor çok çalışıp başarılı olmaktansa pes etmek daha kolay geliyor.Hayatımın böyle kötü devam edeceğimi bilemem rağmen intihar etmemeye çalışacağım en büyük korkum dayanamayıp pes edip intihar etmek.Ya en azından denedim ama başaramadım diyebileyim.En azından hiç denememekten iyidir.
SSizin bu kpnu hakkında görüşleriniz nelerdir sizde bu konuyu düşündünüz mü?
deneyeceğim ama başarabilir miyim bilmiyorumDostum eğer intihara kendini sürüklersen o yoldan şaşmazsın. Bende ergenlik yaşlarımda çok saçma bu tür olayları düşündüm fakat ileri ki yaşlarda hiç bir şey için veya hiç kimse için bunun doğru olmadığı kanısına varıyorsun. 22 yaşındayım ve şuanda kendi mesleğimin işini yapıyorum. Param var huzurum var ailem var arkadaşlarım dostlarım var. Tabi çevren geniş olursa o kadar iyi olur demiyorum fakat elinden geldiğince kendini başka şeylerle oyalayacak işler bul, bilgisayarda oyun oynamak veya surf yapmak ne kadar da can sıkıntını alsa da bu geçicidir. Farklı yerlerde farklı insanlarla biraz olsun arkadaşlık kurabilirsen içinde ki bu sıkıntıyı/derdi çözmüş olursun. Hayatında başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?