En büyük korkum ve sorunlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam spor yapın, bir şeyler öğrenmye başlayın ne olduğu hiç farketmez. Öğrendiğiniz alanda bir uygulama veya aktivite yapın. Vücudunuzu düzeltin. Pasif gelir oluşturmaya çalışın. Gerisi gelir zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bi arkadaşım var aşırı zengin ondan daha fakir olmak onun parasıyla hava atması koyar

Üye
4 HİZMET YILI
en büyük korkum günahglarımla yüzleşmek kul hakkıyla can verip hesap vermek allh doğru yoldan şaşırmasın kimseyi ..AMİN...

Üye
4 HİZMET YILI
Pes edip intihar etmem inanın insan çaresiz kalınca intihar en kolay ve mantıklı kaçış yöntemi olarak geliyor çok çalışıp başarılı olmaktansa pes etmek daha kolay geliyor.Hayatımın böyle kötü devam edeceğimi bilemem rağmen intihar etmemeye çalışacağım en büyük korkum dayanamayıp pes edip intihar etmek.Ya en azından denedim ama başaramadım diyebileyim.En azından hiç denememekten iyidir.

SSizin bu kpnu hakkında görüşleriniz nelerdir sizde bu konuyu düşündünüz mü?

Önceden bahsettiğim gibi intihara yakındım artık pes etmiştim intihar etmek istiyordum fakat hayatta kalıp sakat olarak yaşamak istemiyordum yani bir insanın günü bu kadar mı kötü geçer.Bugün Telefonum çalındı +girdiğim kavgadan dolayı sicilim bozuldu yetmez gibi 4 gün önce monitörümü kırdığım için ailemle aram kötüleşmişti artık ne olucak ben de bilmiyorum artık yorulmuştum pes ettim intihar edicektim ama nasıl yapabilirim diye düşündüm evde tabanca vardı kafama sıkıp gitmek istedim ama aramama rağmen bulamadım çatıdan atlamak istedim sakar kalırım diye korktum.Sonra dışarı çıktım kara kara düşünüyorum ne yapsam diye o arada mahallede sevdiğim bir amca vardı bana selam verdi hatrımı sordu güzel bir öğüt verdi o sırada da caminin orada vaaz veriliyor bende intiharı boşverdim abdest alıp cuma namazını kıldım Ailem daha telefonumun çalındığını bilmiyor inşallah çok kızmazlar kızsalar bile kızgınlıkları geçici olucak.Geçmiş geçmişte kaldı hatalarımdan ders çıkarıp geleceğime odaklanmalıyım şuan tedavi için hastaneden randevu alacağım iyi olduğumu düşünmüyorum en azından mental olarak.Oyun oynayarak dertlerimi unutmaya çalışıyorum o oyun dünyasında kendimi kaybetmek istiyorum.
kardesim intahar saçmalıktır gercekten ne yapapilirsen yap

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aslında hükümet gitse çogu şey düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pes edip intihar etmem inanın insan çaresiz kalınca intihar en kolay ve mantıklı kaçış yöntemi olarak geliyor çok çalışıp başarılı olmaktansa pes etmek daha kolay geliyor.Hayatımın böyle kötü devam edeceğimi bilemem rağmen intihar etmemeye çalışacağım en büyük korkum dayanamayıp pes edip intihar etmek.Ya en azından denedim ama başaramadım diyebileyim.En azından hiç denememekten iyidir.

Önceden bahsettiğim gibi intihara yakındım artık pes etmiştim intihar etmek istiyordum fakat hayatta kalıp sakat olarak yaşamak istemiyordum yani bir insanın günü bu kadar mı kötü geçer.Bugün Telefonum çalındı +girdiğim kavgadan dolayı sicilim bozuldu yetmez gibi 4 gün önce monitörümü kırdığım için ailemle aram kötüleşmişti artık ne olucak ben de bilmiyorum artık yorulmuştum pes ettim intihar edicektim ama nasıl yapabilirim diye düşündüm evde tabanca vardı kafama sıkıp gitmek istedim ama aramama rağmen bulamadım çatıdan atlamak istedim sakar kalırım diye korktum.Sonra dışarı çıktım kara kara düşünüyorum ne yapsam diye o arada mahallede sevdiğim bir amca vardı bana selam verdi hatrımı sordu güzel bir öğüt verdi o sırada da caminin orada vaaz veriliyor bende intiharı boşverdim abdest alıp cuma namazını kıldım Ailem daha telefonumun çalındığını bilmiyor inşallah çok kızmazlar kızsalar bile kızgınlıkları geçici olucak.Geçmiş geçmişte kaldı hatalarımdan ders çıkarıp geleceğime odaklanmalıyım şuan tedavi için hastaneden randevu alacağım iyi olduğumu düşünmüyorum en azından mental olarak.Oyun oynayarak dertlerimi unutmaya çalışıyorum o oyun dünyasında kendimi kaybetmek istiyorum.
işe girmeni tavsiye ederdim ama sicilin bozulmuş pes etme bence

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sakin bir kafayla düşünüp farklı iş bakabilirsin. Mentalin düşükken odana gec ve sakinleş.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
spora başla mentalini düzelt motivasyon kas, kızları düşür ve mutlu ol pes etmek yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
düşününce her şeyin kolayı olan int*har daha basit ama hayatın tadını da çıkarmak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kankam herşey gelip geçici hepimizin başına talihsizlikler gelir. Hayatına son vermek bence insanın son çaresi bile olmamalı. Sen zaten bunların farkındasın ve hatta elinden geleni yapmayı kafaya koymuşsun. Sorunlarını kendi içinde süzgeçten geçir nerde hata yaptığına karar ver tek tek o sorunlarını çözmeye çalış. Çaresi olmayan hiçbir şey yok. Seninde dediğin gibi olmuyorsa en azından denemiş olursun. Ayrıca bir kere denedikten sonra olmuyorsa tekrar dene kankacım denemekten vazgeçme.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Günde defalarca düşünüp seni tutan şeylerin ne olduğunu sorgularsın. Hiç bir şeyin ailedir, dindir, arkadaştır o dur bu dur hiç birinin bir önemi kalmadığı an bitersin. Vallaha ben o bitişteyim. Yorulduk be kral..

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

aynı duyguları yaşıyorum kral saygı duyup susmak düşer

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bi işe gir çalış para kazan arkadaş edinip dertleş ailene destek çık ve her zaman kendine benden güçlü insan yok en iyisi benim de

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güzel kardeşim bu hayatta herkesin başına kötü şeyler geliyor herkes sıkıntılar çekiyor her senin gibi sıkıntısı olan derdi olan intihar etse ülkede adam kalmazdı .
Tanrı sevdiği kuluna imtihan verirmiş diyorlar buda senin sınavın gibi düşün intihar etme gibi düşüncelere kapılma .
Ayrıca intihar edince müslümanlıktan çıkıyorsun diye biliyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk intihar etmeyi zamanında bende düşünmüştüm ve biraz kafa yorunca aslında kendi yaşadığım sorunların o kadar çok büyük olmadığını anladım başka insanların etrafımdaki insanların sorunlarına bakınca kendiminkilerin o kadar önemli olmadığını anladım ve sonra ben intihar edince etrafımdakilere vereceğim zararıda anlayınca tamamen unuttum intihar etmeyi sende hızlıca unut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...