Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Realm of the mad god diye bir oyunda yemiştim, Cemetery diye bir zindan vardı (mmorpg oyun) o zindan düştüğünde düşüren "Cem" yazıyordu kısaltma olarak millette adama tp atıp ordan item kasıyordu. Bende arkadaşımla oynarken şey yazıyordum "Cem" millet bize tp atıyordu ondan sonra da "Sikicem" yazıyordum. GMlerden biri türkmüş baya laf anlattı sonra report etti banlandım
Post automatically merged:
Yani öyle çok banlanan biri değilim ama ilk banlandığım an budur.
Hocam ben internet kafede şey görüyordum ya:
Birisi maçta diğeri bilgisayar kasasının arkasında internet kablosunda bekliyor, maçta olan çek diyince, 1-2 saniye kadar çekip geri takıyordu. oyunda bağlantı kopuyordu ama sen rakibe ateş ettiğin zaman kabloyu tekrar takınca internet gelince hasar vermiş sayılıyordun.
(acaba bunu nasıl keşfettiler )
eskiden csgoda çok ban yerdim ve sürekli yeni hesap açardım. artık teklonoji gelişti vac bypass kullanıyorum uzun zamandır csden ve ya herhangi bir vac oyunundan ban yememişimdir ama toplamda en çok csgo diyebiliriz