En Çok Ban Yediğiniz Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eskiden minecraft oynarken 10 kere hatta daha fazla hypixelden banlanmıştım neymiş efendim fly hack açmışım :D

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1- Valo
2- MC

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
En çok ban yediğim oyun ''wolftü'' bu oyunun prime döneminde fena hile kullanırdım.

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Realm of the mad god diye bir oyunda yemiştim, Cemetery diye bir zindan vardı (mmorpg oyun) o zindan düştüğünde düşüren "Cem" yazıyordu kısaltma olarak millette adama tp atıp ordan item kasıyordu. Bende arkadaşımla oynarken şey yazıyordum "Cem" millet bize tp atıyordu ondan sonra da "Sikicem" yazıyordum. GMlerden biri türkmüş baya laf anlattı sonra report etti banlandım :D
Post automatically merged:

Yani öyle çok banlanan biri değilim ama ilk banlandığım an budur.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Valorant, lol ve cs go ama en çok valoranttan yedim

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
En çok ban yediğim oyun ''wolftü'' bu oyunun prime döneminde fena hile kullanırdım.
Hocam ben internet kafede şey görüyordum ya:
Birisi maçta diğeri bilgisayar kasasının arkasında internet kablosunda bekliyor, maçta olan çek diyince, 1-2 saniye kadar çekip geri takıyordu. oyunda bağlantı kopuyordu ama sen rakibe ateş ettiğin zaman kabloyu tekrar takınca internet gelince hasar vermiş sayılıyordun.
(acaba bunu nasıl keşfettiler :D )

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eskiden csgoda çok ban yerdim ve sürekli yeni hesap açardım. artık teklonoji gelişti vac bypass kullanıyorum uzun zamandır csden ve ya herhangi bir vac oyunundan ban yememişimdir :D ama toplamda en çok csgo diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...