Android kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalardan bakalım kaç tanesini kullanıyosunuz.
1) Whatsapp
En çok kullanılan bu mesajlaşma uygulamanın telefonunuzda olmama ihtimali neredeyse yok.
2) Pokemon GO
Son zamanlarda oldukça popüler olan bu oyun bir çok insanı sokaklara döktü. Bu oyun telefonunuzda yoksa bile duymadım diyemezsiniz.
3) Facebook Messenger
Facebok'un mesajlaşma uygulaması telefon kullanıcıları için işi oldukça kolaylaştırıyor.
4) Facebook
Son günlerde oldukça büyük yeniliklere adım atan Facebook'un mobil uygulaması.
5) Snapchat
Diğer rakiplerinden daha farklı bir konsepte sahip olan snapchatte en çok indirilenler arasında en büyük raikibi olan Facebook'un hemen arkasında yerini almış durumda.
6) Google Duo
Çok yakın zamanda çıkan bu uygulama 5 gün gibi kısa bir sürede 5 milyon gibi büyük bir indirme rakamına ulaştı. Özellikle her bağlantı hızında donmadan görüntülü konuşma sunan Duo gerçekten muhteşem denilecek az uygulamadan birisi.
7) Instagram
Yine Facebook şirketinin uygulaması olan instagramda bu listede yerini almış bulunuyor.
8) Spotify
En büyük müzik arşivine sahip olması ve ücretsiz olması alanındaki diğer uygulamalardan daha ileride olmasının nedeni.
9) Skype
En kaliteli servisi sağlayan görüntülü konuşma servisi.
10) Google Çeviri
Dünya üzerindeki neredeyse tüm dilleri çevirme olanağı sunan bir çeviri uygulaması.
Bu uygulamaları sadece Androidde değil iOS işletim sistemindede kullanabilirsiniz.