Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim tavsiyem otomatik bir araba alman olucaktır. Eskiden otomatik bir araba kullanmak konusunda değişik yorumlar yapardım ama kullanım şekli olarak çok rahat o yüzden Corolla tavsiye ediyorum
Eveeettt uzmanlık alanlarımdan birisi Şimdi arıza yapmasın az yaksın diyorsan japon prenseslerini tavsiye ederim diyorsan ki az lüks olsun baba bişey olsun diyosan eski kasa mercler harika eski bmw önermem eskiden kastım 2016 ve öncesi çünkü bmw ömürlük araba üretmek gibi bir amacı yok fransız ve italyanlara gelirsek Renault motor konusunda başarılı sayılabilir bir marka clio iş görür özellikle 1.5 dci ise egea alcaksan nbenzinli alma hatta fiattan herhangi bir araba alacağın zamanda en iyi seçenek multijetlerdir benim tavsiyem paran yoksa efsane kasa corolla yada 2001 model 1.6 terra 1994 model Honda Civic Sİ dsa öneririm kesinlikle tek eksisi enjektörlerde sıkıntı olursa olur dışında 136 beygir 0-100 8.8 saniye seri ve karizma arabadır
Toyota. Toyota, 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 4,1 artışla 9,07 milyon araç sattı. ... Volkswagen (VW) İkinci sırada Volkswagen, 2022 yılına göre yüzde 7 artışla 5,1 milyon otomobil satışıyla küresel pazara hakim durumda. ... Honda. ... Hyundai. ... Ford. ...
Nissan. ...
Chevrolet. ...
Kia.