Onaylı Üye
Bir günlüğüne bile gidebilecek olsanız nereye gitmek isterdiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Aya gitmek isterdim knk
hocdam garanti venüse gitmek isterdim1 Günlüğüne Bile Gidebilecek Olsanız Nereye Gitmeyi İsterdiniz
firavunla mı görüşcen knk :dMısıra gitmek isterim
knk dediğin pakistan hindistan genede sen bi düşün türkiyeden iyi mi kötü mükanada.. bazı yapraklar legal falangerçi türkiyeden heryer daha iyidir
![]()
mars güzel yer knk harbi bide marsa ilk ayak basan türk olacaksınmarsa gitmek isterdim
knk güzel diyosunda ztn bunlar senin için ulaşıla bilecek hedefler dediğin gibi ulaşması daha zor bişeyler söyleseydin yaEğer bir gün için herhangi bir yerde olabilseydim, muhtemelen bir doğa harikası olan bir yerde olmak isterdim. Örneğin, Büyük Kanyon, Yellowstone Ulusal Parkı veya Norveç'teki Fiyortlar gibi doğal güzellikleriyle ünlü bir yer olabilirdi. Doğal manzaraları keşfetmek ve açık havada zaman geçirmek, stres atmak ve ruh halimi iyileştirmek için harika bir yoldur. Tabii ki, tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etmek de ilginç olabilir ama ben doğal güzellikleri keşfetmeyi tercih ederdim. Bu yüzden bu listeye farklı gezegenleri de ekleyebiliriz![]()
Önce para lazım ulaşmak için o dediklerimeknk güzel diyosunda ztn bunlar senin için ulaşıla bilecek hedefler dediğin gibi ulaşması daha zor bişeyler söyleseydin ya