Uzman Üye
Oynadım Aktif Olarak OynuyorumOrta Derece
Alttaki pubg (pc) oynamadı
Bir sorunmu var dostum?Konu açmadan önce Forum Kurallarını okumaya ne dersin?
Evet, konu başlığını tamamen büyük harfler ile yazmıştın, düzelttim. Fakat forum kurallarında konu açma kuralları bölümünde "Sadece ilk harfi büyük olmalıdır ." kuralı var. Kurallara uyun! Cezalandırmak zorunda bırakıyorsunuz, yapmayın.Bir sorunmu var dostum?
asdasfadsjfasfladjflas sandalyeden düşüyordumHocam yeni gördüm senin düzeltme gibi bi şansın yokmu yararlı bir konu çünkü bundan sonra kural okumadan konu açan mesutcanı cinler bassın
ACEMİLİK İŞDE QNQasdasfadsjfasfladjflas sandalyeden düşüyordum
Korka korka oynadımOynadım Aktif Olarak Oynuyorum
Alttaki WTTG2 OYNADIMI Welcome to the Game II
Hocam Yarın Konuyu adabına usulune göre açsam onaylarmısın?Evet, konu başlığını tamamen büyük harfler ile yazmıştın, düzelttim. Fakat forum kurallarında konu açma kuralları bölümünde "Sadece ilk harfi büyük olmalıdır ." kuralı var. Kurallara uyun! Cezalandırmak zorunda bırakıyorsunuz, yapmayın.
hayatımda metin2 veya knight online oynamadımikv hiç oynamadım.
alttaki bir zamanlar Knight online ya da metin 2 ye cok para yedirdi
Üyeliğinizi oluştururken tüm kuralları ve şartları kabul ediyorsunuz. Dikkat edin.Hocam yeni gördüm senin düzeltme gibi bi şansın yokmu yararlı bir konu çünkü bundan sonra kural okumadan konu açan mesutcanı cinler bassın
Çok teşektürler bu anlayışınız için Mod bey Peki bir sorum olucak siz konuları onaylıyormusunuz? yetkiniz varmı yani çok merak ediyorumÜyeliğinizi oluştururken tüm kuralları ve şartları kabul ediyorsunuz. Dikkat edin.
hayır gece gündüz csgo pubgD0ru
Alttaki ring of elysium oynuyor
Oha reis sen medium felan olmalısın xDhayır gece gündüz csgo pubg
giriyorum
Alttaki kesin fortnite oynuyor.
oynamadım alttaki gta5 i bitirmediKorka korka oynadım.
Alttaki İkv ( İstanbul Kıyamet Vakti ) oynadı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?