Onaylı Üye
evet arkadaşlar çoğu insan kullanmaya gerek yok diyor sizce gerek var mıdır yok mudur?
Teşekkür ederim dostumAvast antivirüs microsoft işletim sistemli pc'ler için önerebileceğim bir antivirüs programı.
Eyvallah dostum deniyeceğimDostum Kaspersky öneririm gayet başarılı internet için kendi özel vpn ve adblockları var memory hackersa girerken kapatmayı unutma ama![]()
En güzel cevaplardan biriydi doğru söylüyosun hocamen etkili anti-virus programı beynindir. neyi indirip neyi indirmeyeceğini bilmiyorsan, clickbaitlere inanıp her şeye tıklıyorsan en kral anti-virus bile seni koruyamaz.
bayadır kullanmıyorum esedi dostum teşekkürler hatırlattığın içineset bence
Avast bir zamanlar iyiydi de çoğu şeyi gözden kaçırıyor diye düşünmekteyim dostum teşekkürler yinedeAvast'a kesinlikle gerek var diye düşünüyorum
deneyeceğim teşekkürler dostumartık windows 10 geçtiymizi var sayıyıorum ve onun kendi progarmı gayet iyi ayrı yetten bilgisayar virüs trojen bulaştığı zaman bunuları indiriyorum cok iyi cok tavsiye ederim malwarebytes hijackthis bide tam temizlenmeyen artıklar içinde ccleanar bunları kullanırsan işin gercekten kolaylaşıcak