- Yasaklandı
-
avastı lisanslayınca daha çok etkilil oluyor diye düşünüyorum hocam iyi forumlarAvast bir zamanlar iyiydi de çoğu şeyi gözden kaçırıyor diye düşünmekteyim dostum teşekkürler yinede
Post automatically merged:
deneyeceğim teşekkürler dostum
Aynı şekilde hocam bencede yeterli diye düşünüyorum ama yinede akıl işte bazen düşünüyor daha iyisi etkilisi varmı diyeWindowsdefender gayet başarılı buluyorum
Mutlaka vardır ama güvenli sitelere girdiğin sürece sıkıntı cikartmiyor defender Memoryhacker den başka hilelerde kullanmıyorum zaten ondan sıkıntı çekmiyorumAynı şekilde hocam bencede yeterli diye düşünüyorum ama yinede akıl işte bazen düşünüyor daha iyisi etkilisi varmı diyeTeşekkürler
Haklısın ondan defender en iyisigenelde işletim sistemini yavaşlatıyor virüs programları ona göre kullanın yani
Teşekkür ediyorum önerileriniz için hocamMutlaka vardır ama güvenli sitelere girdiğin sürece sıkıntı cikartmiyor defender Memoryhacker den başka hilelerde kullanmıyorum zaten ondan sıkıntı çekmiyorum
Post automatically merged:
Haklısın ondan defender en iyisi
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTeşekkür ediyorum önerileriniz için hocam
daha önce duymadım bi araştıracağım hocam teşekkürlerAntivirüs programlarında etkili olan şey veritabanının ne kadar gelişmiş ve büyük olduğudur zararlıları diğer firmalara göre ne kadar erken tespit edebildikleridir. Hiçbir Antivirüs programı tam anlamıyla bir koruma vaad edemez kullanıcısına. Kullanım açısından size rahat gelen, sistem performansını minimum düzeyde kullanan bu işi yıllardan beri yapan ve belirli tecrübe edinmiş firmaların ürünlerini kullanmanız gerekir. F-Secure öneriyorum Finlandiya menşeili bir şirkettir ürünleride gayet iyidir büyük çaplı şirketlere de siber güvenlik hizmeti sunmaktadır Trial olarak indirip deneyebilirsiniz.
Duymadım daha önce bi bakalım hocam teşekkür ediyorum önerileriniz içinBenim kullandigim Malwarebytes
Duymadım daha önce bi bakalım hocam teşekkür ediyorum önerileriniz içinBenim kullandigim Malwarebytes
Aynı şekilde düşünüyorum yeter artar bileNeye göre kime görefakat windowsun kendi Deffender"i yeter
İlk kez duyuyorum hocam teşekkürler bi araştıralım bakalım dediğiniz kadar iyiyse neden olmasınAdi cok degisik gelecek ama chomar yuklemeni oneririm yakaliyor cogu supheli mint leri benim calistigim kurum satin aldi biz gayet memnunuz artik virus bulasmiyir cihazlara ustelik benim bilgisayarim kurumdaki en yuksek kapasiteli cihaz neredeyse butun veri tabani benim bilgisayarinda
İlk kez duyuyorum hocam teşekkürler bi araştıralım bakalım dediğiniz kadar iyiyse neden olmasınAdi cok degisik gelecek ama chomar yuklemeni oneririm yakaliyor cogu supheli mint leri benim calistigim kurum satin aldi biz gayet memnunuz artik virus bulasmiyir cihazlara ustelik benim bilgisayarim kurumdaki en yuksek kapasiteli cihaz neredeyse butun veri tabani benim bilgisayarinda
chomar da iyidirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Orjinal turk yapimi linkini biraktim bi dene derim ☺
haklısın dostum bak iyi buBen kullanmıyorum bro zaten bir boka yaramıyor genel olarak. Önüne gelen şeyi indirmezsen de sorun çıkmaz. Özellikle önüne gelen exe dosyasını açmaman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?