Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes zor olduğunu söyler ama bence oyunun en güçlü şampiyonu Vel'koz Ve bu şampiyonu öğrenen çok rahat maçı taşıyor ben bu karakterle tek başıma maç taşımıştım baya baya taşınıyor takımın kötü olsa bile
Herkes zor olduğunu söyler ama bence oyunun en güçlü şampiyonu Vel'koz Ve bu şampiyonu öğrenen çok rahat maçı taşıyor ben bu karakterle tek başıma maç taşımıştım baya baya taşınıyor takımın kötü olsa bile
Kanka En Güçlü Şampiyon Kim Bilmem Ama(Kişiden Kişiye Değişir) Benim En Sevdiğim Hero Sivir'dir.
Mlbb İçin Sormuş Olsaydın Karina Ve Dyroth Derdim. Seviyorum Çünkü.
En güçlü şampiyon diye bir şey yok buff ve nerf ne için var sanıyorsun şampiyonları eşitlemek için tabikide kim daha iyi oynarsa o kazanır yani benim düşüncem bu
LOL'de en güçlü şampiyon diye bişey yok (bana göre) hepsi farklı skillere özelliklere sahip herolar o heroyu kavradıysan ve iyi oynuyorsan zaten senin için en iyisidir.
Oyunun en güçlü şampiyonu diyebileceğimiz karakter yok.
Kendine şunları sor: Hangi karakter sana daha yakın geliyor? Hangi karakter ile oynarken kendini rahat hissediyorsun? Hangi karakter ile oynarken tilt olmuyorsun-iyi skorlar alıyorsun?
Bu soruları cevapladıktan sonra kendine o karakteri ya da karakterleri seç. Ardından hikayesini oku. Yaşam öyküsünü oku. Bunlar, seni o karaktere daha fazla bağlar