En Güzel Animeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hxh ve jujutsu kaisen ama hxh bi başkaaaaaa ya

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Naruto gibi anime önerisi istemişsin eğer izlemediysen borutoyu izleyebilirsin aynı tadı vermiyor ama ordaki karakterlerin gelişimini ve büyümüş hallerini görmek içini ısıtıyor tatlı oluyor

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer One Piece ve Naruto gibi popüler anime serilerini seviyorsanız, aşağıdaki anime serilerini de sevebilirsiniz:

1. Fairy Tail: Fantastik bir dünyada geçen, büyü ve macera dolu bir anime serisi.

2. Hunter x Hunter: Birçok farklı güçlü karakterin yer aldığı bir macera ve dövüş anime serisi.

3. Fullmetal Alchemist: Sihrin gücünü kullanan iki kardeşin hikayesini konu alan, dramatik bir anime serisi.

4. Bleach: Şinigami adı verilen ruh avcılarının maceralarını konu alan bir anime serisi.

5. Attack on Titan: İnsanları dev yaratıklardan korumaya çalışan birlikteki askerlerin mücadelesini anlatan, aksiyon dolu bir anime serisi.

6. Black Clover: Fantastik bir dünyada sihirli yeteneklere sahip genç bir çiftçinin maceralarını konu alan bir anime serisi.

7. My Hero Academia: Süper güçlere sahip kahramanların eğitim aldığı bir akademiye katılan genç bir öğrencinin hikayesini anlatan bir anime serisi.

Bu anime serileri, geniş bir hayran kitlesine sahip ve One Piece ve Naruto ile benzer yönleri olan, aksiyon, macera ve fantastik öğeler içeren serilerdir. İzlerken keyif alacağınızı umuyorum.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer animasyon kalitesi ve ses kalitesine bakmazsanız "douluo dalu" çinlilerin narutosu diyebiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tokyo Revengers bakmanı öneririm hikayesi lisede başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sadece iki anime izledim şimdiye kadar onlarda AOT ve OPM ikisinide çok severk izledim. Anime kültürüm yok ama AOT bambaşka bir seviye gibi geliyor bana.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sağolun öneriler için izlemeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kakegurui izlemeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Demon slayer güzeldir izlemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...