En ilginç anınız nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en ilginç anınız neydi

Niye soruyorsun diyeceksen sıkıldım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
6 yaşındaydım daha çoçuktum annem işten gelince yatağa girer uyurdu ve bende evde dolanırdım sonra tuvalete girmek istemiştim ve evde annemle benden başkası yoktu tuvalete kapısına uzaktan bakarken bir anda tuvaletin kapısı kapanmıştı çok fena korkmuştum ve içerde hiç ceyran olacak bir cam birşey yoktu o an korkuyla salona dogru kaçmıştım

Memo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka anım pazar günü sabah saat 6 ben kalktım sigara içmeye yaşımda 13 sonra içtim söndürdüm tam elimi yıkıcam babam geldi dedi ki sen sigaramı içtin hayır dedm azımı kokladı gerisini boşverin ondan beri azıma sigara sürmüyom şuan 17 yaşındayım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geri geri tavuklardan korkup aşşağı düşmüştüm kafam baya acıdı ama güzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lunaoarkta yururken karsima messi cikmisti cok şok olmustum garip bir andi yil 2015

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çocukken bizim burdaki fabrikaların çatısına cıkardık dısarısından cıkmak için merdiven vardı bizim arkadaslarla cıktık eğleniyorduk meğersek adamın evide fabrikanın dibindeymis camdan gördü bizi önce bağırdı camdan biz panik yaptık inemedik adam geldi aşağı indirdi bizi bizim cocuklawr kactı ben kalmıstım adam beni evire çevire dövmüştü

Üye
2 HİZMET YILI
ben çok büyük konuşmayı sevmem çünkü büyükler hep derdi ki büyük konuşursan kötü olur. Kız arkadaş seçimim hakkında konuşurken büyükleri dinlemeyip büyük konuştum, dedim ki ben asla ama asla sigara içen bir kız arkadaşa sahip olmam ve ne oldu siz tahmin edin :D

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valla 6 yaşında hiç gitmediğim bi yeri tarif ettim babamlara nereden bildiğimi sorduklarında da rüyamda gördüm demiştim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanırım otostop çektiğimde gay bir amcanın beni alıp bir şeyler teklif etmesi ve benimde yumruğu yüzüne yapıştırmamdı

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kucukken bı gun bole top oynuyodum oynarken oynarken top ınsaata kactı gıdıp alim dedım bı amca vardı gel lolıpop seker vercem dedı cok sevınmıstım sonra gıttım hayatımda hıc yemedıgım cok degısık bı seker verdı gozlerıme ınanamadım o gunu hıc unutmam

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Lole başladığım gün oldukça ilgincti

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İnsanın kendi çocuğunun olması çok ilginç ve müthiş bişey

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ruyamda kalktim okula gittim gun bitti geldim ama bi anda kalktigimda daha yeni uyanmis oldugumu gordum baya garipti

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İlginç mi bilmem ama hayatım boyunca eşimden başka gençlerden ziytade hep yaşlı kadınların bana sıcak davranmasını garipsemişimdir

Üye
2 HİZMET YILI
En ilginç anım, 13 yaşımdayken babamın gizlice eve bir köpek yavrusu getirmesiydi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...