En ilginç anınız nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle Bakalım giden bir daha gelirmi evlad
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
5 yıl oynadığım oyunda hile açmıştım 1 yıl oynadım hayla birşey olmadı bi maç girdim son 20 15 kişi kalmış tam adama sıkarken ban yedim

Böyle bişey normalmi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Küçükken annemin kollarında merdivenlerden aşağı yuvarlanmıştım ve herkes öldüğümü sanmıştı. :D

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
ilk toplu taşımaya bindiğim gün yanlış hatta binmiştim ve son durağa kadar gidip son durakta 2-3 dakika otobüste yalnız başıma beklemiştim...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
arabayla göle uçmuştum boğulurken uyandım rüyaymış 1 sene sonra gerçekleşti tek fark uyanmadım ama ölmedimde bayıldım suyun üstüne çıkmışım tatil bölgesiydi allahtan yardım gelmiş ve kurtarmışlar araba kullanamıyorum daha

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kuzennimle birlikte sahile gitmiştik bir çocuğu kuzenim sanmıştım ve onun ensesine şaplak atmıştım babası beni kemerle dövüyodu az kalsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bır bankta oturuturken bı yaslı hanfendının gelıp bana farklı seyler teklıf etmesıydı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarla bir haftasonu piknik dönüşünde lafa dalmışken arkadaş koluma dokunmuştu refleks ile direksiyonu birden kırıp karşı şeride geçmeyelim diye manevra yapmıştım araba 100 m iki tekerde gitti,sonra 4 teker üzerine oturmuştu,o anki yaşadığımız şoku hala daha unutamıyorum.
1000 kere denesek bile o araba iki tekerde gitmezdi :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Evde tek başındayken bir anda kapının açılıp kapanmasıydı

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
ben uyurken annem tüm tavaları düşürmüştü evde de inanılmaz bir ses çıkınca aniden ışık hızıyla uyanmıştım birde o an jumpscare yemiş gibi olmuştum korkunç bir rüyadan gelen ses kulaklarımda çınlamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...