En iyi 4 Mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ben mekanik klavye kullanmıyorum çünki çok ses çıkartıyor logitech in membran klavyelerini çok seviyorum senin sevip sevmemen tamamen öznel ancak bunu nesnelleştirip çöp diyemezsin g105 kullanıyorum gayet te memnunum zaten memnuniyetle kullandığım klavyeyi kalkıpta bana kötülemen daha doğrusu tuşları çarpıyor felan demen çok saçma zaten bu klavyeyi kullanıyorum dediklerin seni rahatsız etmiş demekki ben kesinlikle severek kullanıyorum ayrıca logitech in gaming mouse ları bencede iğrenç ( wireless olanlar hariç onlar oyun için değil ) bende sevmiyorum fakat çöp demiyorum

G105 sol tuşlarına elim çarpıyordu, tuşları bana göre çok sert vede ses çıkartıyor, mekanik bana göre o kadar ses çıkartmıyor. Logitech eski oyuncular için tasarlıyor, devire göre değil. Mouseleri kötü vede wireless olanları şöyle düşün; ben eskiden 30(TL) ile wireless mouse almıştım ardından 1-2 gün içerisinde bozulmuştu. Bana göre kablosuz ile oyun oynamak çok zor, ancak diğer güzel yanı tv ekranında film izliyor isen ya da ytye girip izliyorsan veya sitelerden kumanda yerine mouse kullanma avantajın var.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
G105 sol tuşlarına elim çarpıyordu, tuşları bana göre çok sert vede ses çıkartıyor, mekanik bana göre o kadar ses çıkartmıyor. Logitech eski oyuncular için tasarlıyor, devire göre değil. Mouseleri kötü vede wireless olanları şöyle düşün; ben eskiden 30(TL) ile wireless mouse almıştım ardından 1-2 gün içerisinde bozulmuştu. Bana göre kablosuz ile oyun oynamak çok zor, ancak diğer güzel yanı tv ekranında film izliyor isen ya da ytye girip izliyorsan veya sitelerden kumanda yerine mouse kullanma avantajın var.

Senin elin çarpıyordur hala logitech i kötülüyorsun ürünleri kötü değil hatta bugüne kadar gördüğüm en kaliteli klavyeleri üretiyor diğer ürünleride öyle uzun ömürlü ve kaliteli demekki senin kalite anlayışın farklı hava atmalık birşeyler lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Paran varsa hep en iyisi senindir ama yoksa yoktur var boşverr gitsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Senin elin çarpıyordur hala logitech i kötülüyorsun ürünleri kötü değil hatta bugüne kadar gördüğüm en kaliteli klavyeleri üretiyor diğer ürünleride öyle uzun ömürlü ve kaliteli demekki senin kalite anlayışın farklı hava atmalık birşeyler lazım

Benim için sadece hızı ve ışıklandırması önemli, switchi yumuşak olması gerekiyor vede elimin kaymayacağı şekilde olması lazım. Logitech kullanırken parmağım "Q" tuşuna değdiğinde soldaki "G" tuşlarınada çarpıyor.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benim için sadece hızı ve ışıklandırması önemli, switchi yumuşak olması gerekiyor vede elimin kaymayacağı şekilde olması lazım. Logitech kullanırken parmağım "Q" tuşuna değdiğinde soldaki "G" tuşlarınada çarpıyor.

belli oluyor .

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Peki En İyi Kollar Kolsuz Arkadaslarım Varda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...