- Yasaklandı
Ben mekanik klavye kullanmıyorum çünki çok ses çıkartıyor logitech in membran klavyelerini çok seviyorum senin sevip sevmemen tamamen öznel ancak bunu nesnelleştirip çöp diyemezsin g105 kullanıyorum gayet te memnunum zaten memnuniyetle kullandığım klavyeyi kalkıpta bana kötülemen daha doğrusu tuşları çarpıyor felan demen çok saçma zaten bu klavyeyi kullanıyorum dediklerin seni rahatsız etmiş demekki ben kesinlikle severek kullanıyorum ayrıca logitech in gaming mouse ları bencede iğrenç ( wireless olanlar hariç onlar oyun için değil ) bende sevmiyorum fakat çöp demiyorum
G105 sol tuşlarına elim çarpıyordu, tuşları bana göre çok sert vede ses çıkartıyor, mekanik bana göre o kadar ses çıkartmıyor. Logitech eski oyuncular için tasarlıyor, devire göre değil. Mouseleri kötü vede wireless olanları şöyle düşün; ben eskiden 30(TL) ile wireless mouse almıştım ardından 1-2 gün içerisinde bozulmuştu. Bana göre kablosuz ile oyun oynamak çok zor, ancak diğer güzel yanı tv ekranında film izliyor isen ya da ytye girip izliyorsan veya sitelerden kumanda yerine mouse kullanma avantajın var.