En iyi açık parfüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar açık parfüm alacagım sizc hangisi en kalıcı söylermisiniz önceden bargello kullanıyordum çok iyidi ama sonradan bozdu kokusu hemen uçup gitmeye başladı sizce hangisini almalıyım biraz daha koy kapalı al fln gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Parfüm, osmanlı zamanında fıransızların kullandığı ürünmüş. Tuvalet kültürleri olmadığından dolayı kokarlarmış. Bu nedenle tuvalet kokusunu gidermek için üretilmiş bir üründür. Şimdilerde günlük hayatta beleş gibi kullanılır. Amaç güzel kokmak olsa da dünyada üstüne şişe boşaltan sayısı çok olduğu için zehir gibi kokuyor. Temiz ten kokusu en iyisi ;)

Son düzenleme:
Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bimilyoncularda parfüm var eyfel parfüm gün boyu kalıyo sıkarsan git onlardan al 10 tl boşuna verme kaliteli kokusu güzel filan diye 100 200 tl çok güzel kokuları var git hepsinin kapağını kokla en beğendiğini al

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Lan git olum marketlerde deodarantlari sik gec biz bime a101 giriyoz axe bi sikiyoz cikiyoz beyin bedava haci...

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende onu düsünüyorum sen kullanıyormusun hangi modeli ve kalıcılığı nasıl
Kullanıyorum yaklaşık 8 9 yıldır standart parfümümdür bu. kalıcığı piyasadaki açık parfümler arasında 1 numara emin olabilirsin. D&P de iddalı bi marka ama david walker e yetişemedi bence. E-135 ve E-1 deneyebilirsin tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...