Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben yusuf sup mainim gümüş1 e kadar tek başıma oynadım ama şimdi prem var ama adc de hangi karakterler daha iyi bilen varsa yazarmı main lerim
th pyke bc leona morgana lulu soraka braum bunlarla iyi olan ları söylein

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vayne veya jinx. birisi engelsiz diğeri kite canavarı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vayne güzel mekanikleri var ve oynamasını bilirsen, durdurulamaz...

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Vayne tank düşmanı w yeteneği ile 3.vuruştan sonra 50 gerçek hasar veriyor ve hiç bir eşya engelleyemiyor (diye biliyorum) bu onu başlarda çok güçlü yapıyor ama gelişemezse çok kırılgan oluyor istediği kadar iyi oynasa sonuç genelde değişmiyor...
leona ile çok iyi giden başka adc lucian efsanedir hele bir de q ile minyondan dürtebilecek akla sahipse pren ''dadından yenmez'' kıvama geliyor bot pre oynamak vur kaç için gayet yeterli bir şampiyondur skillden sonra hızlı 2 vuruşu pasiften kaynaklı hareket hızı da sağlar...
Jhin earlygame'de üstünlük kurup hızlı bitireceğiz diyorsan vazgeçilmezlerden fakat late game'de pek iş yapamıyor çünkü tek yemeye başlıyor genel olarak (son krit vuruşu denk getiremezse)
agresif bir tutum sergileyip çok rahat ezebilirsiniz 4.vuruşunu her zaman adamlara kullanarak adamların minyon kaybetmesini bu sayede geri düşmesini ya da jung tarafından bot koridorunun camplenip oyunu kaybetmenize sebep olacak riskli bir harekettirde dikkatlı olunmalı...
kalista orta oyundan sonra gerçekten çok güçlü olan fakat oynamanın hakkını veren oyuncular için early game için de bir canavar olan kalista saydığımız şampiyonlar arasındaki en iyi vur kaç karakteridir.
jinx orta ve son oyuna doğru bu runan kasırgası olması lazım (normal vuruşları pompalı mermisi gibi yakın hedeflere de vuruyor) onunla beraber statik ebedi ile durdurulması güç bir adc fakat kitle kontrole karşı çok zayıf bir stun aldığında flashtan başka kaçacak bir şeyi yok he gelip E yeteneğini güzel kullandıktan sonra w vs belki kaçar ama çoğunlukla üstüne rushlandığında çabucak eriyen bir karakter ama sen iyi iş yaparsan eğer jinxi iyi korursan önünde de kolay kolay kimse duramaz
Vesselam iyi oyunlar

Üye
6 HİZMET YILI
Eğer supportluğuna güveniyosun vayne jinx gibi heyper carrylerle gayet rahat lig kasarsınız

Üye
6 HİZMET YILI
ama silver elodan adc sizde çıkabilirsiniz diye düşünüyorum adcsizden kasytım lux morgana ikilisi gibi zevkli pickler yaparak

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
vayne veya draven

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yüksek eloya çıkana kadar silver elo da Tristina, Caitlyn, Lucian gibi karakterlerle ilerleyebilirsiniz.
Yüksek elo da Senna, Aphelious, Lucian çok oynanıyor şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...