teşekkur edeerımlane clear'dan kapatabilirsiniz genelde orada oluyor. adc önerisi olarak ashe, aphelios, caitlyn, vayne, kalista.
cok bellı etmez mıyız sence kog laKral scriptli adc Bende en iyi kog waw kog waw en az elmas eloya kadar kasarsın benden demesi
O Zaman sana adcde jhin alabilirsin metada şuan baya bir hasarı var gene güncel metadaki adcleri al hem güçlü oluyor hemde belli etmesen jhinle <3teşekkur edeerım
Post automatically merged:
cok bellı etmez mıyız sence kog la
yorumun ıcın tesekkur ederım kog kullanmıyorum cok bellı edıyor cıdden onu geçtım lucıan da ıdk sc sınde hala lanede farm keserlen e atmayı kapatamadım yardımcı olacak kımse cıkmıyorbenim kullandığım ve sana önerebileceğim 3 champ var 1. kog maw çok iyi oluyor ama çok belli oluyor sc olduğu 2. vayne 3. ise ashedir bu 3'ü çok mükemmel oluyor script ile
lucinin normal scsi daha iyi oluyor bence idk'danyorumun ıcın tesekkur ederım kog kullanmıyorum cok bellı edıyor cıdden onu geçtım lucıan da ıdk sc sınde hala lanede farm keserlen e atmayı kapatamadım yardımcı olacak kımse cıkmıyor![]()