- Yasaklandı
En İyi Antivirüs Programı
Sizler için en iyi antivirüs programlarını listeledik. En iyi antivirüs programları 2017 PC listemizdeki yazılımlar ile cihazlarınızı virüslere karşı en iyi şekilde koruyabilirsiniz.
Son yıllarda işletim sistemleri hızlı gelişimleri sayesinde virüslere karşı daha dayanıklı hale geldiler. Ancak, her ihtimale karşı tedbir almak isteyenler kullanıcılar için oluşturduğumuz En iyi antivirüs programları 2017 PC listemizde sizler için en iyi antivirüs programlarını bir araya getirdik.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Örnek vermek gerekirse Windows 7 işletim sistemini kullanan birisinin sadece USB belleği bilgisayarına takarak bulaştırdığı bir virüs, artık Windows 10 işletim sisteminde başarısına ulaşamayabiliyor.
Ancak, her ne kadar işletim sisteminin içerisinde Windows Defender gibi entegre çözümler bulunsa da, özellikle kişisel verilerinizin önemi için antivirüs programlarını kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.
Avast Free Antivirus
Yıllardır Antivirüs yazılımları üzerinde çalışan Avast’ın, ücretsiz olarak sunduğu ve sürekli güncel tuttuğu Avast free antivirüs yazılımı bilgisayarınızı virüslerden ve güvenlik tehditlerinden korumanıza yardımcı oluyor.
Kullanıcıların daha rahat ve basit şekilde kullanabilmesi için tasarlanan Basitlerştirilmis arayüz, modern ve sade yapısı sayesinde menüler arasında kaybolmanız yerine doğrudan sizi yapmak istediğiniz işlemlere götürüyor.
Bilgisayarınızın korumasını güvenle teslim edebileceğiniz yazılımlardan birisi olan Avast Free Antivirus’ü, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.
[ Kopyala - Yapıştır ]