En iyi Creatine (kreatin) Markası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
merhaba iyi bir kreatin markası arıyorum suan protein ocean creatine monohydrate kullanıyorum yeni başladım o yüzden kaliteli mi değilmi bilmiyorum sağlam bi marka önerebilirmisiniz yada şuan kullandıgım ideal midir çünkü diğerlerine göre de biraz ucuz kaçıyor

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam creatin markasının pek bir önemi yok dandik olmadığı sürece. Önerebileceğim marka var bütçe zorlayabilir 2.5 k arası bir fiyat çizelgesine sahip. Weider Pure Kreatin bir ara göz at derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam creatin markasının pek bir önemi yok dandik olmadığı sürece. Önerebileceğim marka var bütçe zorlayabilir 2.5 k arası bir fiyat çizelgesine sahip. Weider Pure Kreatin bir ara göz at derim.
hiq yada protein ocean iyimi suan proteinocn kullanıyorum hiq almayı da düsündüm iyi diyorlar çünkü genel olarak weider pure fazla pahalı o kadar bütçe ayırmak istemiyorum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kreatin alırken markadan ziyade mesh değerine bakman gerekiyor. Mesh değeri ne kadar yüksek bir ürün alırsan emilimi o kadar hızlı oluyor. Tabii ki markaya bakma dediğim için gidip de adı sanı duyulmamış merdiven altı ürünlere yönelme. Bu bağlamda sana mesh değeri yüksek, hammadesine güvenebileceğin tam bir fiyat performans ürünü olan Kingsize Nutrition markasının kreatinini öneriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
marka olarka ocean kullanıyom ama creatinin monohydrate ı en iyisi

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
daha önce hardline ve xpro nutritionun kreatinini kullandım. Ikisinin de etkisi aynıydı. Zaten kreatinde protein tozu vb. gibi marka çok farkeden bir şey değil.

Üye
2 HİZMET YILI
Bütçen ortalama civarındaysa hiq öneririm. Creatinde marka etkisi çok fark etmez. Hammadde olarakda hiq Almanyadan kaliteli hammaddeler getirtiyor mesh değeride gayet uygun diye düşünüyorum dene derim.

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
aga bence hardline creapüre al ben 2 ay kullandım benchım 80 di 100 e çıktı abartmıyorum çok faydasını gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...