Onaylı Üye
bluestacks anlaşılır kullanımı kolay 1 2 ayarlada gayet hızlı / 1 2 extra avantajı da var bs diyorum ben ya
LDplayers gayet iyi fakat Gameloop düzenine alışınca bana değişik geldi.Sizce en iyi emülatör hangisidir? GameLoop dışındakileri merak ediyorum.
Game loop 32Bit is best for gaming. They fix all glitches if you reportWhich emulator do you think is the best? I'm curious about the GameLoop.
bluestacks 4Sizce en iyi emülatör hangisidir? GameLoop dışındakileri merak ediyorum.
Pubg mobile ilk denediğim zamanlarda Tescent , Bluestacks ve Ldplayer denemiştim üçü de üç aşağı beş yukarı aynı performanstaydı.Sizce en iyi emülatör hangisidir? GameLoop dışındakileri merak ediyorum.
bluestacksSizce en iyi emülatör hangisidir? GameLoop dışındakileri merak ediyorum.
BlueStacks. En iyi Android emülatör önerilerimizin ilk sırasında BlueStacks yer alıyor. Rosen Sharma tarafından piyasaya sürülen BlueStacks, en çok kullanılan Android emülatörlerin başında geliyor.Sizce en iyi emülatör hangisidir? GameLoop dışındakileri merak ediyorum.