- Konuyu başlatan
resm ata bilme şansin varmı knkaHDYRA RGB 6 Alabilirsin.
resm ata bilme şansin varmı knkaHDYRA RGB 6 Alabilirsin.
G213 efsane klavyedir dostum bence bunu aladam sın adam
teşekkur edrım efendım
efendim resm ata bilme yada lınk olursada olur teşşekurlerG213 efsane klavyedir dostum bence bunu al
♦♥♥♥♥♥♥♦
Dostum internete logitech g213 yaz çıkar 280 tl civarında evladiyelik alırsın öyle diyeyim yaniefendim resm ata bilme yada lınk olursada olur teşşekurler
yeaaaaa işte işten anlayanlar farkiDostum internete logitech g213 yaz çıkar 280 tl civarında evladiyelik alırsın öyle diyeyim yani
dostum
♦♥♥♥♥♥♥♦
Hem kalite hem mekanikyeaaaaa işte işten anlayanlar farki![]()
inanki buraya sadece mesaj kasmak için yazanlarin yuzunden cevap alamadım sabahtan berı kankammmmmHem kalite hem mekanik
Hem rgb
Biraz fazlamı övdük noldu ya![]()
♦♥♥♥♥♥♥♦
Ne demek kardeşim olursa bende zaten öyle bir klavye alacam önümüzdeki ay falan el terlemesinden wasd de de yazı falan kalmadıinanki buraya sadece mesaj kasmak için yazanlarin yuzunden cevap alamadım sabahtan berı kankammmmm
inşallah alirsin bol yazmalarNe demek kardeşim olursa bende zaten öyle bir klavye alacam önümüzdeki ay falan el terlemesinden wasd de de yazı falan kalmadı
♦♥♥♥♥♥♥♦
Inca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming Klavyeoyuncu klavye olsun
bakıyorum ınternettenInca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming Klavye
kullanıyorum onerırıım
sağol bro iyi aydınlattın benıG213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye logitec bende kulanıyorum çok iyi
- Aydınlatma var
- bağlantı kablolu
- bilek desteği var
- dili türkçe q
- fonksiyon tuşları yok
- klavye tipistandart
- kullanım amacı oyun
- multimedya tuşlarıvar
- nümerik tuşlar var
- rgb var
- touchpad yok
Alcam zaten kafaya koydum broinşallah alirsin bol yazmalar