En iyi LoL asistan uygulaması hangisidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam Bnece Senpal Daha İşelvli Farmını falan soyluor sanıyelık dklık olarak degerlendırmeler yapıyor.
Senpal Kullanmanı Öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
porofoser direk uygulama indirmene bile gerek yok internet sitesinini başa sabitle ordan hallet kullanışlı hem arklarada atabiliyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
poroffesor iyi
Post automatically merged:

poroffesor gayet iti ben memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Blitz bence ya arayabileceğin tüm infoları veriyor sana sonuçta porofessoru indirmeden kullanabiliyosun internet üzerinden zaten blitzin güzel tarafı bide map üzerinde zamanların gösterilmesi oyuna daha focus olmanı sağlıyor benim görüşümce

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
asistan uygulamalarının hiçbirini kullanmıyorum. önermiyorum da. sc varken gerek kalmıyor zaten. sc ile zaten orman zamanını falan görebiliyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
eğer sistemin yeterliyse blitz önerimdir hem diğerlerinden daha kullanışlı bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
2 yıl kadar önce Blitz kullanarak başlamıştım asistan uygulamalara, sadece LOL'de değil TFT'de de baya iyi oluyordu. Sonra SenpAI çıktı ve ona geçtim, ilk başlarda çok güzeldi ancak son zamanlarda free versiyonunda kısıtla sayıda maçta destek sağlıyor, bu yüzden Blitz'e geri dönüyorum. Blitz öneririm, reklamIarı falan biraz can sıkabilir özellikle oyun yüklenme ekranında ancak güzel uygulama.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
blitz para istiyor jungle timer icin ve performans sıkıntısı yaşatıyor ben u gg kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...