Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence mousepad çok farketmez ama tabii senin rahatına göre olmalı benim ki çokta öyle ahım şahım değil zamanında trendyol mu hepsiburada mı öyle bir yerden almıştım siyah bir şey
kanka ismini hatırlamamakla beraber 700 lira falan olduğunu hatırlıyorum , bende aynısı var memnunum , steelseriesin bitane mousepadi , çok kaygan , uzun ömürlü bide mükkemmel hissiyarıda var , bence alabilirsin
Şimdi konu öneri konusu mu? Onu anlayamadım ve mousepad için 2 bin TL vermeye gerek yok. O kadar parayı hak eden bilgisayar ekipmanı değil. Onun yerine 100-200 TL'ye alacağın halı gibi mousepadler işini görecektir. Zamanında Amazon'dan 100 TL'ye bir mousepad almıştım. İşimi hâlâ görmekte.
mousena göre al lazer ve optik mouseların maouse padleri farklıdır optik kullanıp lazere uygunluğu olan mouse pad alırsan sıkıntı yaşayabilrisin bilgine mousen abi bak