大 Yami Yugi
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar, size göre en iyi oyun müziği hangi oyuna ait? Bana göre liste aşağıdadır:
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ama witcher ı oynayıp müziğini de beğenmemek olmazlolün müziği daha efsane tabi ki de
orası öyle doğru emoji cok tatlıAma witcher ı oynayıp müziğini de beğenmemek olmaz
Hangi emoji kankamorası öyle doğru emoji cok tatlı

chatin ortasında sarı renkte avatar var hayvanı yalıyor onuHangi emoji kankam![]()
evet ya adamlar orkestra felan kuruyor cidden cok büyük işler yapıyorlar ama işte oyunu bozmasalar keşkeBu konularda League of Legends çook üst düzey.
inan bilmiyorum onu bakam nasıl bir müzikpentakill: Mortal reminder
şiddetle tavsiye ediyorum, özellikle metal seviyorsan aşırı güzel bir parçainan bilmiyorum onu bakam nasıl bir müzik
haa bu bunu biliyom adamlar ucmuş yaşiddetle tavsiye ediyorum, özellikle metal seviyorsan aşırı güzel bir parça
Appa yı diyorsun, evet çok tatlı <3chatin ortasında sarı renkte avatar var hayvanı yalıyor onu
evet ya adamlar orkestra felan kuruyor cidden cok büyük işler yapıyorlar ama işte oyunu bozmasalar keşke
pentakill lolün en kaliteli grubuhaa bu bunu biliyom adamlar ucmuş ya
Bence de, Witcher müziğini duyduğam an tüylerim diken diken oluyorWitcher LoL den daha güzel bence