nasil ulasabilirim cok actim galiba geride ayarlayamiyorum 2 hesabım ban yedi allahtan smurftuPudding cfg deneyebilirsin gayet başarılı.
https://memoryhackers.org/konular/pudding-wsreborn-rage-config-13-01-2024.276474/nasil ulasabilirim cok actim galiba geride ayarlayamiyorum 2 hesabım ban yedi allahtan smurftu
Pudding cfg olabilirpudding
kanka herşek aktif olsun space bastırğımda adamlara vurmaya başlasın diğer herşey aktif kalsın isitoyrumkanka pudding en iyisi ama dersenki ben spaceye basarkende rakip skill attıgında dodgelesin f1 e basınca evadeye gel orada spaceye atalı bir tuş göreceksin o tuşu spaceden farklı bir tuşa getir artık dodgeleyecektir
ban yemek fln çok umrumda deilkanka herşek aktif olsun space bastırğımda adamlara vurmaya başlasın diğer herşey aktif kalsın isitoyrum
yeni configlere fln başladım biraz öğrenim kendim yapcamkanka pudding en iyisi ama dersenki ben spaceye basarkende rakip skill attıgında dodgelesin f1 e basınca evadeye gel orada spaceye atalı bir tuş göreceksin o tuşu spaceden farklı bir tuşa getir artık dodgeleyecektir
kanka kendin yapmakla uğraşma hazır configleri zaten adamlar karakterleri deneye deneye en iyi ihtimale göre yapıyor sen oyun içinde değiştirirsin tavsiyem budurkanka herşek aktif olsun space bastırğımda adamlara vurmaya başlasın diğer herşey aktif kalsın isitoyrum
ban yemek fln çok umrumda deil
yeni configlere fln başladım biraz öğrenim kendim yapcam