veri aktarma ve alışmışlıktan dolayı oluyor bende asla operaya ısınamadımChrome harici kullanamıyorum. Opera çok fazla destek ve altyapı var ama ısınamıyorum. Chrome her konuda rahatlık bence.
yani sonuç olarak telefon, müzik artık sitelere bağlanma amaçlı bile gmail kullanıyoruz, chrome sahibi belli her konuda bunun kolaylığını sağlıyor.veri aktarma ve alışmışlıktan dolayı oluyor bende asla operaya ısınamadım
Sırf o yüzden zaten yoksa opera çok daha sağlamyani sonuç olarak telefon, müzik artık sitelere bağlanma amaçlı bile gmail kullanıyoruz, chrome sahibi belli her konuda bunun kolaylığını sağlıyor.
/100000 brave premium youtube ve reklam engelleyicileri efsane ve chroomdan hızlı oldunu iddia ediyorBaşlıkta yazdığı gibi sizce en iyi tarayıcı hangisi? bana göre opera
Operada ki WhatsApp Instagram giriş yapmak guvenilir mi? Benim hiç içime sinmiyor orayı kullanmak.Bence Opera. İçinde whatsapp web i barındırması, instagram, messenger'ı barındırması, adblocker özelliği vs vs vs bence opera 1 adım önde
Yaklaşık 2 3 sendir aktif kullanıyorum bir problem çıkmadı ama tabi ki çıkmayacağı anlamına gelmiyorOperada ki WhatsApp Instagram giriş yapmak guvenilir mi? Benim hiç içime sinmiyor orayı kullanmak.
Anladım. Deniycem farklı hesaplarda birşey olmazsa kullanırım.Yaklaşık 2 3 sendir aktif kullanıyorum bir problem çıkmadı ama tabi ki çıkmayacağı anlamına gelmiyor