En İyi Tarayıcı Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
chrome en iyisi gamerlar için opera oneriyolar ama ben indirdim 2 gün sonra sildim yeniden chrome a geçtim yerini hiç bir tarayıcı tutmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kardeşim öncelikle opera gx deil googlede deil awast seceru browser bana göre çünkü daha az bellek ve cpu kullanıor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Opera gx baya güzel bilgisiyarı daha az kastırır diğerlerine göre ama chrome da güzel

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence microsoft edge şuanda diğer tarayıcılardan daha önde. Kullanım olarakta daha iyi hız olarakta. Hem windowsun içinde hazır yüklü geliyor. Başka tarayıcılardaki uzantıları vs. de kullanabiliyorsun.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Opera GX. Stabil çalışıyor ve sade bir teması var.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Monzilla eskiden çok iyiydi sonra Operaya geçtim ama donmaya başladı yine chorome geçtim ve kanka maalesef hala en iyisi Chorome dur

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
opera gx bir sürü özelliği var ve oyunculara göre

Üye
4 HİZMET YILI
MacOS için Chrome öneririm. Ne kadar Safari daha senkronize çalışsa da performans ve uyumluluk konusunda Chrome çok daha iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Evet Google Chrome gerçekten güzel ama ne kadar ram ve işlemci yediğini gördünüz mü? bunu Opera GX de yapabilmek büyük bi ayrıcalık ve sol tarafta ki panel de her şeyin elinin altında olması hayata kolaylık katan bir özellik filmini ya da dizini izlerken kız arkadaşına wp den yazabilirsin ya da ödev yaparken arkadaşınla soruyu internete oradan hemen kopyalayabilirsin vs anlattıkça daha uzar kendi addblock'u vpn'i cartı curtu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...