En iyi ücretsiz Anti-Virüs programı hangisidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi cevap değil ama biri yanıtlarsa sorumu sevinirim ücretsiz iyi bir anti virüs programı lazım nasıl yapabilirim

finalde kendisi kaybetmiş
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
avast indir kullan

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eset yılların emektarı tavsiye ederim trail olarak ömür boyu lisans yenileyebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Başlıkta da belirttiğim gibi, gerçek tecrübelerinizle, bilginizle önerebileceğiniz en iyi ücretsiz Anti-Virüs programı hangisidir?
Ben malwarebytes kullanıyorum baya kaliteli kötü yazılım silmiştim onun sayesinde bir kaç kere

Üye
3 HİZMET YILI
Avastantivirüs güzel koruyor ama windowsun kendi güvenliği daha güvenilir

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk yıllardır eset kullanıyorum ben kapatıp bişey indirmediğimden beri virüs bulaşmadı

VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
avast kullanıyorum öneririm diğerlerine de bir göz gezdirdim ama çok karışık geldi arayüzleri

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tecrübelerim avast, bilgilerim kaspersky diyor, beni çoğu kez anında müdahale ile virüslerden kurtarmıştır avast. Olaya anında müdahale tarafından bakarsak avast çok iyi iş çıkarıyor, ama kullanıcı bilgilerini satıyor gibi şeyler diyorlar bilemem :D kaspersky de çok güçlü, avasttan sonra bir kere tam tarama yapmak karspersky ile iyi olur, çok derinlere inip diğer programların bulamadığı şeyleri buluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...