Satıyorum En Muhteşem Lol Hesabını Satıyorum! 250.000₺

Üye
2 HİZMET YILI
Selam, Elden Teslimatlı ve noter huzurunda ıslak imzalı bir Lol hesabı satıyorum. 10'lu Yaşlarımdayken kapalı betasına kayıt olduğum ve her gün oynadığım bu lol hesabı yıllandıkça bayağı değerlendi. Elden teslimatlı hesabı isteyen koleksiyonerler veya gamerler için konumumu söyliyeyim: İzmir. Hesabın ss'lerini şu anda paylaşamıyorum (ban riski) ancak whatshapp üzerinden oyundaki nickim blurlu bir şekilde tek kişiye paylaşabilirim problem değil. Hesap bayağı kaliteli çünkü koleksiyonluk bir hesaptır.

Hesaba kayıt oluş tarihi 20 Ekim 2009 (Daha çıkmadan önce siteden oldum)

Hesabın içindeki kostümler;

Pax Jax
Pax Sivir
Kara Alistar
Şampiyonluk Riven
Yargıç Kayle (Sezon 1'de 10 oyun atanlara veriliyordu çoook az kişide var bu kostüm.)
Kral Rammus (betaya katılan oyunculara veriliyordu buda neredeyse kimsede yok)
Pax Twisted Fate (2009 pax etkinliğinde dağıtılıyordu)
Ufo Corki (Lol'e 2010'dan önce kayıt olanlara verildi başkada dağıtılmadı)
Galip Jarvan IV (Nasıl aldım unuttum)
Paslı Blitzcrank (kostümü riot games mağaza koyup beğenmediği için kaldırmıştı satın alanlarda hala duruyor hiçbir maçta göremeyeceğiniz kostüm.)

Ve 400+ Kostüm daha...
Hesap 630 Level...

Bu kostümlerin hepsini Lol'ü ilk çıktığı zamanlarda durmadan oynadığım için kazanmış oldum. Hesabın değeri 250.000₺'den de fazla 330-360K arası ancak bayağı indirimli fiyatı bu belki bir koleksiyoner çıkarda alır diye koydum bütün sitelere.

Hesap Flex'de altın 2 , Tek Çift'de gümüş 4'dür.

Hiç ceza almadı taktir seviyesi 4'dür.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum oyun hesabımı alıyoruz riot games'e ortak mı giriyoruz ?
250k ne eeeee
araba alınacak fiyata lol hesabı alacak adamı tebrik edeceğim hesap kaliteli bir hesap fakat fiyat çok fazla
iyi satışlar...
:thonkie:

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
tam koleksiyonluk hesap bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
yorumlara baktım da millet oyundaki her skini para ediyor falan sanıyor galiba. konu sahibinin paylaştığı kostümler oyunda elde etmenin mümkün olmadığı kostümler. öyle standart kostümlerden değil. arkadaşın sahip olduğu kostümler gerçekten mükemmel nadide kostümler. türkiyede bulmasa bile yurt dışında mutlaka bir alıcısını bulacağına eminim. böyle nadide bir hesabın türkiyede olması şaşırtıcı.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hesabı weste geçirip dolarla satsan daha iyi olmaz mı ? türkiyede 250K ya satamazsın ancak dolarla satacaksan güzel paralar gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lolde bende hesap satıyom 249 lvl 175 kostümlü 72 destansı 15 evsanevi 5 ihtişamlı 2 ebedi kostüm flan adc main her kostüm acık adc lerde hepsi 700 bırakıyom alcak olan varsa ileteşime gece bilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
böyle bir hesabın trde olması çok şaşırtıcı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yorumlara baktım da millet oyundaki her skini para ediyor falan sanıyor galiba. konu sahibinin paylaştığı kostümler oyunda elde etmenin mümkün olmadığı kostümler. öyle standart kostümlerden değil. arkadaşın sahip olduğu kostümler gerçekten mükemmel nadide kostümler. türkiyede bulmasa bile yurt dışında mutlaka bir alıcısını bulacağına eminim. böyle nadide bir hesabın türkiyede olması şaşırtıcı.
Kesinlikle katılıyorum. Yabancı ülkede birisi illa ki alır . Zaten LoL hesabının sunucusunu değiştirmek çok basit.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam yabancı platformlara ilan vermeni öneririm çünkü Türkiye'de alıcı bulamazsın

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
250k sağlam para bence EU sunucu geç orda hem hızlı satarsın hem de dolar olarak alırsın yada bitcoin daha iyi para eder

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yabancılara döviz bazlı satabilirsin. Bu ülkede 250 bin TL 2 Yıl dan fazla çalışıp (asgari ücret ) biriktirilen bir para. Aksine yurt dışında 8500 euro bir buçuk aylık bir birikim ile daha kolaylık ile satın alırlar hesabını hesabın güzel ve kesinllikle 250 bin tl den daha fazla parayı hak ediyor malum ülkemizin şartları .d bu kadar ucuza satmana üzüldüm.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
what is your window 10 winver version