Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en old üyeler arasında biriyim die düşünüyorum site gelişimi ailevi yükseliş olarak düşün direk aile ortamı var herkez samimi herkez birbirine yardımcı oluyor burada net aradığını bulursun
en old üyeler arasında biriyim die düşünüyorum site gelişimi ailevi yükseliş olarak düşün direk aile ortamı var herkez samimi herkez birbirine yardımcı oluyor burada net aradığını bulursun
2017 zamanlarında hile için geldiğim fakat hiç kayıt olmadığım bir yerdi. wolftü için hile ararken gözüme çarpmıştı ama güvenemediğim için çok bakmamıştım. Şimdi ise güvendiğim 2 siteden 1 tanesi ve çok güzel iş çıkarıyorlar gerçekten.
Geçmişte de güzeldi şimdi de güzel gayet kurallı herkes birbirine yardım ediyor tabi ki aile diyemem denmez de aile kavramı daha üstün bir şey ama çok samimi ortamdı şimdi de öyle en güzel yanı ise güvenilir olması çoğu sitede yoktur bu
Eskiden pek aktif değildim ama arada girip bi bakıyordum cidden aradığını bulduğun, sorularına kesinlikle cevap bulabiliceğin bir forum burası hep böyle devam eder umarım