Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
spirited away - hikayesi ve gidişatı içerisindeki karakterleri tam bir sanat eseri
en iyi animasyon oscarı bide aldı
( ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ )
Sword masters online simply because it was cool done especially season 1) Season 2 didn’t work out very well, but season 3 brought everything back to normal, so I love and I won’t exchange it for anything
Anime izlemeye yeni başladığım bir iki anime dışında izlediklerimin hepsi uzun seriler kısa seriler sıkıyor beni.
FMA Brotherhood
One Piece
Attack on Titan
Death Note
Naruto veya HunterxHunter
Manga okumak istiyorum ama internet üstünden bir şeyler okumayı sevmiyorum. Mangasını okumak istediğim tek seri One Piece. Onun da mangasını satın almak için biraz dolaştım ama serinin sadece başlarına ait 1-2 tanesini bulabildim yanlış hatırlamıyorsam buggy ile ilk karşılaşmalarına kadar olan kesim vardı. Eğer tüm seriyi bulabilirsem alıp okuyacağım.
Death Note çünkü izlediğim tek anime ilgim olmadığı için diğerlerine bakmadım. Şuan sen konularını anlatınca Darken Then Black için anlatılmaz yaşanır demişsin merak ettim yarın ona bir bakacağım teşekkür ederim.