En sevdiğiniz anime?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Benim en sevdiğim anime Fullmetal Alchemist: Brotherhood'dur. Karmaşık hikayesi, iyi geliştirilmiş karakterleri ve arkadaşlık, fedakarlık ve kefaret gibi temaları seviyorum. Anime dünyasının gerçek bir başyapıtı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Naruto fanıydım taki one piece izleyene kadar

Üye
3 HİZMET YILI
Death note ta yagami nin haklı olduğunu düşünenlerdenim ve çok trippy bi havası vardı o yüzden unutamadığım ve en sevdiğimdir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Herkes eski anime yazmış ben de güncel yazayım The Eminence in shadow.

LoL Script User but I am Twitch Main
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Summertime Render diye bir anime aşırı eğlenceli ve güzel bir gizem animesi

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Favorim "Neon Genesis Evangelion" insanlık için bir tehdit oluşturan devasa mekanik canavarlara karşı savaşan genç bir savaşçı olan Shinji Ikari'nin hikayesini anlatıyor. Shinji, babası tarafından terk edilmiş ve evrensel bir tehdit karşısında son umut olarak çağrılmıştır. Hikaye, Shinji'nin kişisel çatışmaları ve içsel mücadeleleri ile birleşerek, izleyiciye birçok derin anlam ve mesaj sunar. Bunun yanı sıra, "Neon Genesis Evangelion", karakterlerinin zenginliği ve derinliği ile de tanınır. Shinji'nin yanı sıra, Asuka, Rei ve diğer karakterlerin de hikayeleri oldukça ilgi çekicidir. Ayrıca, dizi psikolojik olarak da oldukça yoğun bir içerik sunar ve karakterlerin yaşadıkları sorunlar gerçek hayatta da karşılaşılabilecek durumları yansıtır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...