kanka neye göre iyi orası varMercedes iyidir hocam iyi![]()
kanka neye göre iyi orası varMercedes iyidir hocam iyi![]()
yanı burdakı arabalar fena oluyor son model arabaları var onlar ne oyle beyaaaaakanka neye göre iyi orası var
olmadı ki bir paramız yaşayalım bu hayatıevet kanka 1,500,000 tl
ya konfordan bahsediyorsan mercedes derim ma yol tutuşu sürüş hisiyatı bmw derimyanı burdakı arabalar fena oluyor son model arabaları var onlar ne oyle beyaaaaa![]()
valla hocam herkese gore degısır bazıları konfor der bazılar surus hıssıyatı bence surus hıssıyatıya konfordan bahsediyorsan mercedes derim ma yol tutuşu sürüş hisiyatı bmw derim
efsane saygı duyarım bu lafın üzerinevalla hocam herkese gore degısır bazıları konfor der bazılar surus hıssıyatı bence surus hıssıyatı
cok sagolasın hocam galıba sende surus derdın oylemı ?efsane saygı duyarım bu lafın üzerine
aynen öyle bmw m serisin de ki sürüş ve yol turuşu beni benden alıyorcok sagolasın hocam galıba sende surus derdın oylemı ?
BMW nin lastikleri yanlaştırınca daha efsane oluyoraynen öyle bmw m serisin de ki sürüş ve yol turuşu beni benden alıyor
derken anlamadımBMW nin lastikleri yanlaştırınca daha efsane oluyor
kanka basık arabalara yapıyorlar ya ondan bahsediyorumderken anlamadım
haa kanka ben onu sevmiyorum aksaraya onlardan çok oluyor kötü duryorkanka basık arabalara yapıyorlar ya ondan bahsediyorum
her modeline yakışmıyor zaten bu eski model çakal kasalar varya onlara yakışıyorhaa kanka ben onu sevmiyorum aksaraya onlardan çok oluyor kötü duryor
e bır anca sahıb olursun inşalllahaynen öyle bmw m serisin de ki sürüş ve yol turuşu beni benden alıyor