En Sevdiğiniz Config ve Sebepleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kullandığınız ve sevdiğiniz config ve sebepleri?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Adc main kullanıyorum şahsen ve sebepleri ayarlarını çok iyi ayarlamış arkadaş gerçekten beni tanıyor gibi ben de bi ara kendimden şüphe etmiştim acaba bu config'i ben mi oyundayken yaptım diye o kadar samimiyiz config ile siz düşünün gerisini

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
adc main abimin configi şifalarla ballarla hazırlandığı ve özel tester ekibinde yer aldığım için çok memnunum ege abim mükemmel bir insan teşekkürler ege abi

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Adc main kullanıyorum şahsen ve sebepleri ayarlarını çok iyi ayarlamış arkadaş gerçekten beni tanıyor gibi ben de bi ara kendimden şüphe etmiştim acaba bu config'i ben mi oyundayken yaptım diye o kadar samimiyiz config ile siz düşünün gerisini
adc main config yuzunden csgo'da ban yiyenler varmis, o yüzden kullanmaya cekindim biraz acikcasi.

Üye
2 HİZMET YILI
Rage bi config ismini unuttum ancak adcde twitch'i aldıgınızda oto win yani aşırı rage belli oluyor ama sarıyo

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Adc main config forumdaki açık ara en iyi config beta testerlığını yaptık zamanında :))

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
en sevdiğim config left abimin default configidir :kisswink: onun üstünden ayarlar yapıyorum şampiyonları çok güzel oynuyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
adc main config yuzunden csgo'da ban yiyenler varmis, o yüzden kullanmaya cekindim biraz acikcasi.
Cs:go'da ban yemeniz sebebi config'i düzgün kuramadığınızdan dolayı bc alıp w bastığınızda "GERDANA GERDANA" diye bir ses duyarsanız otomatik bir şekilde vac bypass atıyor aynı zamanda maçı kaybetseniz bile karşı takım size hükmedemeyip biat ediyor sürekli bu şekilde siz de kazanıyorsunuz her maçı

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Cs:go'da ban yemeniz sebebi config'i düzgün kuramadığınızdan dolayı bc alıp w bastığınızda "GERDANA GERDANA" diye bir ses duyarsanız otomatik bir şekilde vac bypass atıyor aynı zamanda maçı kaybetseniz bile karşı takım size hükmedemeyip biat ediyor sürekli bu şekilde siz de kazanıyorsunuz her maçı
vanguard silersem banım kalkar mı?

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
adc main, configi güzel ama eksikler var arkadaşın eksikleri düzenlemesi gerek

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Adc main diğer configlere nazaran daha stabil çalışıyor benim gördüğüm kadarıyla

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
adc main configi yüzünden evime haciz geldi ailemle aram bozuldu çocuklarım beni terk etti yüzüme bakmıyorlar bu sebepten dolayı depresyona girdim alkolik oldum. Sinirlendiğim gecelerden biri arabayla birine çarpıp öldürme suçundan 10 yıl ceza aldım. Hapisten çıktıktan sonrada kimse iş vermez oldu lütfen kullanmayın önermiyorum.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
adc main configi yüzünden evime haciz geldi ailemle aram bozuldu çocuklarım beni terk etti yüzüme bakmıyorlar bu sebepten dolayı depresyona girdim alkolik oldum. Sinirlendiğim gecelerden biri arabayla birine çarpıp öldürme suçundan 10 yıl ceza aldım. Hapisten çıktıktan sonrada kimse iş vermez oldu lütfen kullanmayın önermiyorum.
sen once abini hapisten cikar, sonra adc main confige suc at.

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
moncheri config, çok güzel çalışıyor hem de moncheri hocamın eli değen bir şeyin kötü olma olasılığı yok zaten :metanira1:

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Adc main
Pudding
Emrtaken
Bence en iyi 3 config ama 1. sırada tabiki adc main config

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
4 tane config denedim en güzeli Adc config'inkiydi. Onu temel alarak birazcık değiştirdim ve güzel oldu

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adc main confgini kullanıyorum güzel çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...