- Konuyu başlatan
Maymun besliyorum deme sakın düşer bayılırım vallahiMaymun en sevdiğim hayvan![]()
Maymun besliyorum deme sakın düşer bayılırım vallahiMaymun en sevdiğim hayvan![]()
kanka ben de Kartal seviyorum ama evde besleyebileceğimizşahhinnnn![]()
Bizim dükkanda var Balıkesirli olsaydın neredeyse sütten kesilecek ler şu an çok tatlılar bir tanesini verirdim bence çok zevkli evin içinde hiç canın sıkılmıyor onunla oyun oynayabiliyorsunKedi beslemek nasıl bir his ben de almak veya sahiplenmek istiyorum
Of keşke balık esirde olsaydım da gelir alırdım 1 tane hem kendim için hem kardeşim için istiyorum kedi almayıBizim dükkanda var Balıkesirli olsaydın neredeyse sütten kesilecek ler şu an çok tatlılar bir tanesini verirdim bence çok zevkli evin içinde hiç canın sıkılmıyor onunla oyun oynayabiliyorsun
sexde sıkıntı yok bahce var orda besliyorum 4 ayda saten 20 tane oluyo satıyom reistavşan allah allah evlerden uzak çok zevimliler ama sürekli sex yapmaları ve çişleri kokuyoo
Olurdu vallahi 3 tane var bir tanesi beyaz tamamen neredeyse bir tane siyah beyaz bir tanesi de bayağı siyah beyaz olan çok tatlı bir şeyOf keşke balık esirde olsaydım da gelir alırdım 1 tane hem kendim için hem kardeşim için istiyorum kedi almayı
beslenecek türden ise köpek dostumBenim 2 tane kedim var sizler hangi hayvanları seviyorsunuz ve besliyorsunuz paylaşalım
köpekBenim 2 tane kedim var sizler hangi hayvanları seviyorsunuz ve besliyorsunuz paylaşalım
ben beslemiyorum ama köpek seviyorumBenim 2 tane kedim var sizler hangi hayvanları seviyorsunuz ve besliyorsunuz paylaşalım
Bende de iki tane 1 erkek 1 dişi erkek dışarıda bakıyorum bahçemde dişi olan evde ufak daha zatenBir tane kedim var kediler iyidir