d3 Σ x2
Süper Üye
Çok merak ettiğim bir konu, hile yapan benim gibi arkadaşlarımın en sevdiği okuma kitabı nedir? Benim en sevdiğim kitap, Hayvan Çiftliği.
Moderatörün son düzenlenenleri:
ilk defa duydum konusunun ne olduğunu sorabilir miyim acaba ? alınmaya değer miGece evi Serisi aklımda kalan beğenmiştim zamanında çok
Gece Evi Amerikalı yazar P.C. Cast ve kızı Kristin Cast tarafından yazılan vampir-merkezli fantezi romanları serisidir. Seri, çaylak bir Vampire dönüşünce Tulsa, Oklahoma'daki Gece Evi adlı yatılı okula geçmek zorunda kalan 16 yaşındaki Zoey Kızılkuş'un maceralarını konu alır. Biraz Harry Potter'ı andırıyorilk defa duydum konusunun ne olduğunu sorabilir miyim acaba ? alınmaya değer mi
anladım ben o tarz hikayeler sevmiyorum tabi ki ama vampir severlerin sevdiği bir kitap olsa gerekGece Evi Amerikalı yazar P.C. Cast ve kızı Kristin Cast tarafından yazılan vampir-merkezli fantezi romanları serisidir. Seri, çaylak bir Vampire dönüşünce Tulsa, Oklahoma'daki Gece Evi adlı yatılı okula geçmek zorunda kalan 16 yaşındaki Zoey Kızılkuş'un maceralarını konu alır. Biraz Harry Potter'ı andırıyor![]()
Zamanında okunsaydı yani okusaydın severdin şuan ilgini çekmemesi normalanladım ben o tarz hikayeler sevmiyorum tabi ki ama vampir severlerin sevdiği bir kitap olsa gerek
zamanında deme kastın sanırım daha çok genç kitleye hitap eden bir kitap olduğu için mi yoksa başka bir anlamı mı varZamanında okunsaydı yani okusaydın severdin şuan ilgini çekmemesi normal![]()
öyle deme sebebin kitap sevmemen mi sana göre çok iyi olması mıokudugum tek kıtap metal fırtına baska okumam
Tabi daha gençken okumak daha iyi olabilirdi bende manga alışkanlığı kazanmak istiyorum ama malum Ülke ve mangalar aşırı pahalı netten okumakta beni cezbetmiyor.zamanında deme kastın sanırım daha çok genç kitleye hitap eden bir kitap olduğu için mi yoksa başka bir anlamı mı varanime izliyorum vampir animesine de bayılırım ama kitap olarak ilgimi çekmeyen bir şey ben kitap okurken o kitabın içindekinden yararlanmak isterim hayvan çiftliğini sevme sebebim de onun fabl adı altında kapitalizm gibi konuları bize anlatması
Çok merak ettiğim bir konu hile yapan benim gibi arkadaşlarımın en sevdiği okuma kitabı nedir ?
Benim en sevdiğim kitap, hayvan çiftliği
Kürk Mantolu Madonna. Sabahattin AliÇok merak ettiğim bir konu hile yapan benim gibi arkadaşlarımın en sevdiği okuma kitabı nedir ?
the wither kader kılıcıÇok merak ettiğim bir konu hile yapan benim gibi arkadaşlarımın en sevdiği okuma kitabı nedir ?