En sevdiğiniz kitap nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çok merak ettiğim bir konu, hile yapan benim gibi arkadaşlarımın en sevdiği okuma kitabı nedir? Benim en sevdiğim kitap, Hayvan Çiftliği.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Gece evi Serisi aklımda kalan beğenmiştim zamanında çok

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şeker portalı

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
ilk defa duydum konusunun ne olduğunu sorabilir miyim acaba ? alınmaya değer mi
Gece Evi Amerikalı yazar P.C. Cast ve kızı Kristin Cast tarafından yazılan vampir-merkezli fantezi romanları serisidir. Seri, çaylak bir Vampire dönüşünce Tulsa, Oklahoma'daki Gece Evi adlı yatılı okula geçmek zorunda kalan 16 yaşındaki Zoey Kızılkuş'un maceralarını konu alır. Biraz Harry Potter'ı andırıyor :D

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Gece Evi Amerikalı yazar P.C. Cast ve kızı Kristin Cast tarafından yazılan vampir-merkezli fantezi romanları serisidir. Seri, çaylak bir Vampire dönüşünce Tulsa, Oklahoma'daki Gece Evi adlı yatılı okula geçmek zorunda kalan 16 yaşındaki Zoey Kızılkuş'un maceralarını konu alır. Biraz Harry Potter'ı andırıyor :D
anladım ben o tarz hikayeler sevmiyorum tabi ki ama vampir severlerin sevdiği bir kitap olsa gerek

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zamanında okunsaydı yani okusaydın severdin şuan ilgini çekmemesi normal :D
zamanında deme kastın sanırım daha çok genç kitleye hitap eden bir kitap olduğu için mi yoksa başka bir anlamı mı var :D anime izliyorum vampir animesine de bayılırım ama kitap olarak ilgimi çekmeyen bir şey ben kitap okurken o kitabın içindekinden yararlanmak isterim hayvan çiftliğini sevme sebebim de onun fabl adı altında kapitalizm gibi konuları bize anlatması

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
okudugum tek kıtap metal fırtına baska okumam

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
zamanında deme kastın sanırım daha çok genç kitleye hitap eden bir kitap olduğu için mi yoksa başka bir anlamı mı var :D anime izliyorum vampir animesine de bayılırım ama kitap olarak ilgimi çekmeyen bir şey ben kitap okurken o kitabın içindekinden yararlanmak isterim hayvan çiftliğini sevme sebebim de onun fabl adı altında kapitalizm gibi konuları bize anlatması
Tabi daha gençken okumak daha iyi olabilirdi bende manga alışkanlığı kazanmak istiyorum ama malum Ülke ve mangalar aşırı pahalı netten okumakta beni cezbetmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhabalar arkadaşım tam bir fantastik kitap delisi. lotr serisini başa koymak üzere sarah j mass cam şato serisi, aynı yazarın court of thorns and roses serisi okuduğum ilk fantastik seriler ve bayıldım. birkaç klasik var dr jykell ve by hyde, houston houston duyuyor musun, dorian gray in portesi gibi son olarak da neil gaıman ın bir çok kitabını okudum hepsini okurken çok güzel zaman geçirdim.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kontra vardı çok harika bir polisiye kitabıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...