Mount and blade önerir misin sence oynanır mıMafia serisi, Mount and Blade, FM ve Fifa. Genelde bu dörtlü ekseninde dönüyorum.
Warband’ı hiç sıkılmadan senelerce oynadım. Oyunu oynarken bıktığımı son demleri hariç hiç hatırlamıyorum. Modların da aşırı büyük etkisi var tabii bunda. Bannerlord’a gelirsek, oyunu senelerce beklediğime değmedi açıkçası. Benim açımdan değmedi dememin faktörleri arasında oyunu senelerce büyük beklentiler içersinde beklemem de var tabii. Yoksa oyunu beğenen çok ve asla kötü bir oyun değil. Kesinlikle tavsiye ederim.Mount and blade önerir misin sence oynanır mı
Call Of Duty Modern Warfare serisi nfsu2 nfs heat fh5 bu aralar sürekli lol oynuyorum birde direksiyon seti aldığımda muhtemelen assetto corsa olur
ikisini de indirip deneyeceğim şimdi teşekkürlerWarband’ı hiç sıkılmadan senelerce oynadım. Oyunu oynarken bıktığımı son demleri hariç hiç hatırlamıyorum. Modların da aşırı büyük etkisi var tabii bunda. Bannerlord’a gelirsek, oyunu senelerce beklediğime değmedi açıkçası. Benim açımdan değmedi dememin faktörleri arasında oyunu senelerce büyük beklentiler içersinde beklemem de var tabii. Yoksa oyunu beğenen çok ve asla kötü bir oyun değil. Kesinlikle tavsiye ederim.