Aynen öyle 6 baya kötüydü yok kenyaya gidiyorlar falan saçmalikti 7 de en epic sahne o araba sahnesiydiilk 5 serinin hepsinin hem konuları hem şakaları çok iyidi 6 ve 7'yi beğenmedim özellikle 6 baya kötüydü
evet 6'da güzel ama en güzeli seçiyoruz6 gayet iyi çünkü o mahsur kalmıştı adada konya gideceğine kenya'ya geldio çok komikdi bide sonları
ilk 3 en iyileri ama 3. filmi en sevdigim film recebin depresyonunu ülkenin durumunu cok iyi anlatiyorlarArkadaşlar, sizce Recep İvediğin en sardıgı bölüm hangisi? En komigi en eğlencelisi olan size göre hangisidir? Benimki Recep İvedik 1 ağa, çok iyiydi.
1-2-3 serisinden sonra bitti bence ama her zaman filmlerin ilki güzeldir bu film içinde öyle o yüzden 1Arkadaşlar, sizce Recep İvediğin en sardıgı bölüm hangisi? En komigi en eğlencelisi olan size göre hangisidir? Benimki Recep İvedik 1 ağa, çok iyiydi.
benimki de 1 şahsen zaten diğer çıkanları özellikle son çıkanları hiç izlemedim şuana kadar izlediklerimden 1 i sevdim ki bana da önerilen oyduArkadaşlar, sizce Recep İvediğin en sardıgı bölüm hangisi? En komigi en eğlencelisi olan size göre hangisidir? Benimki Recep İvedik 1 ağa, çok iyiydi.
yani bence milli maç olan 5. serisi daha iyiArkadaşlar, sizce Recep İvediğin en sardıgı bölüm hangisi? En komigi en eğlencelisi olan size göre hangisidir? Benimki Recep İvedik 1 ağa, çok iyiydi.