En sevdiğiniz youtube kanalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ege Fitness Back in business actually always in business tabii ki ege reisi çok severim kral adamdır kendisi

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
en sevdiğim kanal yılmaz dağ kanalı pubg mobile ile ilgili hile paylaşıyor

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eğlenmek için arada Noluyo Ya izliyorum. Ayrınca Twitch komik anlar ve RRaenee vs de izliyorum. Genel olarak bunlar.

sqs

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Disket Kutusu oyun sohbeti konusunda en ideal kanal

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ya Orkun Işıtmak'ın videolarına bayılıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Herkesin sevdiği kanallar tabiki farklıdır fakat zaman geçirmek istiyorsan çghb bkm kanalını öneririm. Her hafta yeni bölüm yayınlanıyor.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkes farklı dallarda en sevdiği youtube kanalını ve o kanalı neden sevdiğini söylesin. Belki birbirimize izleyecek yeni şeyler çıkarır herkesin bir şeyler kazanmasını sağlarız. İlk ben başlıyorum.

Kanalın ismi: Kshawaay
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kanal çok hoşuma gidiyor çünkü adamda öyle bir vizyon var ki normalde kimsenin aa bundan güzel video çıkabilir demeyi bırak ihtimal bile vermeyeceği League of Legends oyun kesitlerini öyle bir şekilde sunuyor ki. Herkese hitap etmeyebilir. Sıkıcı buluabilirsiniz ancak benim gerçekten hoşuma gidiyor. Bu kanalın videolarını sevmek biraz sabır isteyebilir önceden uyarıyorum.
ben barış özcan diyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Barış özcan ve necdet delioğlu youteberları çok iyi işler çıkarıyor sıkılmadan izleyebileceğim öğretici videolar yayınlıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lol oynuyom kassadins creed çok hoşuma gidio

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herkes farklı dallarda en sevdiği youtube kanalını ve o kanalı neden sevdiğini söylesin. Belki birbirimize izleyecek yeni şeyler çıkarır herkesin bir şeyler kazanmasını sağlarız. İlk ben başlıyorum.

Kanalın ismi: Kshawaay
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kanal çok hoşuma gidiyor çünkü adamda öyle bir vizyon var ki normalde kimsenin aa bundan güzel video çıkabilir demeyi bırak ihtimal bile vermeyeceği League of Legends oyun kesitlerini öyle bir şekilde sunuyor ki. Herkese hitap etmeyebilir. Sıkıcı buluabilirsiniz ancak benim gerçekten hoşuma gidiyor. Bu kanalın videolarını sevmek biraz sabır isteyebilir önceden uyarıyorum.
Burak oyunda seviyorum izliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...