En Sevdiniz Hayvan Hangisidir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pitbull seviyorum ben çok sevimli geliyor bi o kadar da hırçın demek isterdim ama onları hırçınlaştıran insanlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En Sevdiniz Hayvan Hangileridir Evde Beslemek İsteseniz Hangi Hayvanları Önerirdiniz ?
süs köpeği çin pekinezi falan tercih edebilirsin ama tüy derdinden kurtulamayabilirsin sürekli kestirmen gerekir çok tüy döküyolar onun dışında tuvalet eğitimleri de aşırı basit tavsiye edebilirim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Köpeklere bayılıyorum ya, yani her hayvanı çok seviyorum ama köpekler bana göre çok daha samimiler.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
papağan-muhabbet kuşu türleri çok hoşuma gidiyor.

not: tüm hayvanların bakımları çok zordur ve büyük bir sorumluluk ister hobi olsun diye lütfen hayvan almayın çok zor bir süreç balık-kedi-kuş-köpek vb. besleyen biri olarak söylüyorum bu işin zorluğunu bilin

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bir sıralar papağınım vardı ama en sevdiğim papağan türü sultan papağanı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kesinlikle kediler hele bir de cana yakınsa tadından yenmez mırlamaları olsun diğer hareketlerinin komikliği bizim evimizin bebeği gibi çok seviyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kedi en iyisi hiçbir derdi tasası yok önüne mamasını koy tuvalet kutusunu temizle miss

not;3 tane kedim var kediler nankör değildir bu bir uydurmadır akşam birlikte yatarız yeri gelir oyun oynarız aynı bir bebek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...