En Sevilen Yabancı Dizi Karakterleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
saul goodman niye yok o adam efsane bi oyunculuğu sahip

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle en sevilen yabancı dizi karakterleri hakkında konuşmak istiyorum. Dünya genelinde yayınlanan birçok yabancı dizi, karakterleriyle bizi büyülemeye devam ediyor. Sizden istediğim, en sevdiğiniz yabancı dizi karakterlerini ve sebeplerini paylaşmanız.

Ayrıca, bir diğer konumuz ise en sevilen yabancı dizi karakterleri arasında sıralama yapmak. Bu sıralamayı yaparken, karakterin oynadığı dizinin sevilme oranı, karakterin popülerliği ve karakterin kişiliği gibi faktörleri göz önünde bulundurabiliriz. Siz de isterseniz, bu faktörlerden yola çıkarak karakterleri puanlayabilirsiniz.
Bununla birlikte, benim en sevdiğim yabancı dizi karakterlerinden birkaçını paylaşmak istiyorum. İlk olarak, Game of Thrones dizisindeki Tyrion Lannister karakterini çok seviyorum. Bu karakterin zeki, esprili ve duygusal yönleri beni her zaman etkilemiştir. Bir diğer sevdiğim karakter ise Stranger Things dizisindeki Eleven karakteri. Onun güçlü ve cesur kişiliği, karakterin benzersizliği ve sadakati beni her zaman etkilemiştir.
Siz de en sevdiğiniz yabancı dizi karakterlerini ve sebeplerini paylaşarak, bu tartışmaya katılabilirsiniz. Ayrıca, diğer karakterlerin sevilme oranlarına da puan vererek en sevilen yabancı dizi karakterleri listesini oluşturabiliriz.

1. Walter White - Breaking Bad (9.5/10)
  2. Tyrion Lannister - Game of Thrones (9.3/10)
  3. Michael Scofield - Prison Break (8.3/10)
  4. Don Draper - Mad Men (8.6/10)
  5. Sherlock Holmes - Sherlock (9.1/10)
  6. Eleven - Stranger Things (8.9/10)
  7. Barney Stinson - How I Met Your Mother (8.0/10)
  8. Olivia Pope - Scandal (7.4/10)
  9. Harvey Specter - Suits (8.5/10)
  10. Dexter Morgan - Dexter (8.1/10)
Bu puanlar, genel olarak dizi eleştirmenleri ve izleyicileri tarafından verilen puanlar göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Tabii ki, kişisel tercihler ve beğeniler de bu puanlara etki edebilir. Bu nedenle, sizler de en sevdiğiniz yabancı dizi karakterlerini ve puanlarını yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.
tyler durden :))

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
barney nasıl 8.0 net 9 u olması lzm

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Emma stone derim, çok iyi bir oyuncu amazing spider man filminde Gwen Stacy rolünde oynayan oyuncu

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hızlı ve öfkeli dominic torreto

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
walter white her filmde/dizide aşırı iyi karakterleri oynuyor en iyisi ww

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
rakipsiz acik ara Scofield.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
wednesday - jenna ortega hayran kaldım hanımefendiye
paul walker hiç bir zaman ölmeyecek tek karakterimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...