Allah belasını versin vayne gibi karakterin ne script işliyor ne de başka bişey oyundan silinmesi gereken bi hero sevmiyorum kısacası
Yasuo ve Zed kötü oyuncuların eline gerçekten hiçbir işe yaramayan çöp torbası olmalarıdır.Hangi lol karakterini sevmiyorsunuz?
Ben teemoyu hiç sevmiyorum görünmez olması mantarıyla adam öldürmesi qsunun kör etmesi çok can sıkıyor karakter
aynen kanka sc kullanuyıomusunYasuo ve Zed kötü oyuncuların eline gerçekten hiçbir işe yaramayan çöp torbası olmalarıdır.
Fakat bu herolara karşı da ön yargı çok fazla. Ne zaman bu ön yargıları kırmaya çalışsak birisi gelip
oyunu mahvedip gidiyor ve yapacak bişey kalmıyor
Illaoi net, şampiyonu durdurmak çok zor ya da ben Illaoi'ye karşı nasıl oynayacağımı bilemiyorum da LoL oynarken birçok kez Illaoi'ye karşı oynamayı denedim de beceremedim.
Aslında dibine girmeyen şampiyonlar alırsak bu sorun ortadan kalkıyor. İlla dövüşcü bir şampiyon oynayacağım diyorsan Darius ezebiliyor. E'sini yemediğin sürece balon. Kog'Maw.
Anlıyorum, teşekkürler cevabınız için. Elom düşük de değildi LoL oynarken de bu şampiyona karşı bir türlü oynayamıyorum. Pratik gerekiyor o halde![]()