Kitabı çok merak ettim şimdi. Sürekli kitap okuyan birisiyim. Listeme ekledim.En son İncir Kuşlarını okumuştum içeriği ise Bosnada yaşanan olayları ve o süreçte yaşan bir kızın hikayesini anlatıyor kötü tarafıda hepsinin gerçek olması
Bir cerrah bir adamı öldürmekten suçlu bulunuyor ancak hafızası silinmiş. Kendini bulmaya çalışıyorİçeriği nedir?
İçeriği nedir ve tavsiye ediyor musun?
Hikayesi değişikmiş.Bir cerrah bir adamı öldürmekten suçlu bulunuyor ancak hafızası silinmiş. Kendini bulmaya çalışıyor
Sonunu hatırlıyor musun?en son kurşun askeri okudum bence iyi hikaye ama ilk defa bi hikayenin sonu kötü bitti
İçerik?Harry Potter
İçeriği güzel bir kitap gibi.şahane hatalar serisi okumuştum, seçimlerini kendimizin yaptığı bir kitap
Pekala, başka bir tavsiye edebileceğin kitap var mı?Beyoğlu’nun en güzel abisi biraz cinayet biraz dedektiflik vardı ve kendine bağlayan bir kitaptı
İlk ve son okuduğum kitaptı vallaPekala, başka bir tavsiye edebileceğin kitap var mı?
Anladım. Önerin için teşekkürler.İlk ve son okuduğum kitaptı valla
Filmi yaklaşık kaç sezon, hatırlıyor musun?dostoyevski kumarbaz. Genç adamın başarısız ilişkileri ve kumara olan düşkünlüğüyle harcanan hayatını anlatıyor
ayrıca kitaba yakın birde filmi bulunmakta öneririm
dizi değil film 2014 yapımFilmi yaklaşık kaç sezon, hatırlıyor musun?
Çok çalışmak kafama vurmuş sanırsam. Eyvallah bu akşam bakacağım.dizi değil film 2014 yapım
evet benim çok hoşuma gidiyor sonunu kendimiz belirliyoruzİçerik?
İçeriği güzel bir kitap gibi.
Bir kitap okumuştum. 4 farklı sonu vardı onun gibi bir şey mi?evet benim çok hoşuma gidiyor sonunu kendimiz belirliyoruz